Σεμέδο στο gazzetta.gr: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο με Μπάγερν, νίκη με ΑΕΚ κι ας μην σκοράρω»

Σεμέδο στο gazzetta.gr: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο με Μπάγερν, νίκη με ΑΕΚ κι ας μην σκοράρω»

bet365

Από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», ο Ρούμπεν Σεμέδο, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι καλύτερο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στάθηκε στην αξία της νίκης με την ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του κοιτάζει να παίρνει τους τρεις βαθμούς ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Ίντερ - Ντόρτμουντ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Είναι από τους παίκτες που έχουν κερδίσει την ερυθρόλευκη κερκίδα και όχι μόνο. Μπορεί κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου να μην είχε το καλύτερό του ματς αλλά ο Πορτογάλος στόπερ είναι ο ογκόλιθος που έλειπε χρόνια από την άμυνα του Ολυμπιακού.

Μετά την ήττα από τους Βαυαρούς, μίλησε στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», τονίζοντας ότι η ομάδα του πίστεψε στην νίκη από την αρχή κι ότι άξιε κάτι καλύτερο.

Όσο για το αν φυλάει ένα γκολ για την ΑΕΚ, ο ίδιος απάντησε πως σημασία έχει να έρθει η νίκη κι όχι το αν θα σκοράρει ο ίδιος.

Τι πήγε στραβά και δεν νίκησε η ομάδα;

«Πιστεύω ότι αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, δουλέψαμε γι' αυτό. Είναι από τα ματς που δεν πρέπει να κάνεις λάθη ούτε μικρά λάθη. Αυτό ήταν το κλειδί απ' όπου προήλθε η ήττα και πιστεύω θα νικήσουμε στο επόμενο ματς».

Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, θα κριθεί το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας;

«Το κάθε ματς είναι κλειδί, δεν κοιτάζω το όνομα της ομάδας με την οποία παίζουμε. Προσπαθούμε να νικάμε σε κάθε ματς, αυτό θέλουμε να κάνουμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο».

Στο τέλος είδαμε πως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πίεζε για το 3-3. Πιστέψατε στην ισοπαλία;

«Φυσικά! Από την αρχή πιστέψαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε, δουλέψαμε γι' αυτό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, η ομάδα τα πήγε καλά, θα δουλέψουμε για το επόμενο ματς».

Γενικά, είσαι ένας αμυντικός που σκοράρει συχνά. Κόντρα στην Μπάγερν δεν τα κατάφερες, μήπως φύλαξες ένα γκολ για την ΑΕΚ;

«Το σημαντικό δεν είναι το αν θα σκοράρει ο Σεμέδο, αλλά να νικήσει η ομάδα και θα δουλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την ΑΕΚ».

Ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταθλητής στο τέλος;

«Γι' αυτό το λόγο δουλεύουμε, η φιλοσοφία μας είναι να κατακτήσουμε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα