Κούτρης: «Όλοι στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια, μεγαλώνει ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Κούτρης: «Όλοι στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια, μεγαλώνει ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης αναφέρθηκε στο κλίμα στα αποδυτήρια όπου υπήρξε στεναχώρια μετά την ήττα παρά την εξαιρετική εμφάνιση, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός μεγαλώνει.

Αναλυτικά ο νεαρός μπακ ανέφερε τα εξής: «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, σαν Ολυμπιακός, όπως μας είπε ο κόουτς. Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και στο τέλος με τις ευκαιρίες που είχαμε. Όλοι στα αποδυτήρια ήταν στεναχωρημένοι, παρότι παίζαμε με μια τόσο μεγάλη ομάδα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός μεγαλώνει σαν σύλλογος. Οι παίκτες μεγαλώνουν με τέτοια παιχνίδια. Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που κάνουμε και θέλει να μας βλέπει να παλεύουμε. Όποιος παίζει σε αυτή την ομάδα πρέπει να το κάνει αυτό κι εμείς από πέρυσι που είμαστε με τον κόουτς και δουλεύουμε μαζί αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε πει πολλές φορές ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και ντέρμπι όπως αυτό με την ΑΕΚ κρίνουν την τύχη του. Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο για να νικήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα