Σαχτάρ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-2: Ισοπαλία, ισοβαθμία (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Σαχτάρ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-2: Ισοπαλία, ισοβαθμία (vid)

bet365

Γεμάτο φάσεις, γκολ, αλλά χωρίς νικητή έληξε το Σαχτάρ – Ντιναμό (2-2), αφήνοντας τις δύο ομάδες μαζί στη 2η θέση του 3ου ομίλου.

Στο Χάρκοβο έγινε ένα πολύ κάλο ματς, με τις Σαχτάρ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ να παίζουν ανοικτά, να έχουν κατά διαστήματα εναλλάξ την κυριαρχία, αλλά καμία να μην καταφέρνει να πάρει το τρίποντο. Το 2-2 ήταν ίσως άδικο για τους Κροάτες που σημάδεψαν και δύο φορές το δοκάρι (Ορσιτς, Ολμο).

Ο Κονοπλιάνκα (16') άνοιξε το σκορ, μα οι δύο πρωταγωνιστές των φιλοξενούμενων Ολμο (25') και Ορσιτς (60' πεν.) γύρισαν το παιχνίδι. Οι Ουκρανοί από εκείνο το σημείο και μετά ανέλαβαν δράση και τελικά μπόρεσαν με πολύ ωραία ενέργεια και τελείωμα του Ντοντό (75') να μοιράσουν τους βαθμούς και να μείνουν μαζί με τους αντιπάλους τους στους 4 βαθμούς και στη 2η θέση του 3ου ομίλου.

Σαχτάρ (Λουίς Κάστρο): Πιατόβ Κριβτσόβ, Ισμαΐλι, Ματβιγιένκο, Μάρλος (84' Κοβαλένκο), Στεπανένκο, Τάισον, Κονοπλιάνκα (66' Σόλομον). Πάτρικ, Μπόλμπατ (66' Ντοντό), Ζούνιορ Μοράες

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Νέναντ Μπιέλιτσα): Λιβάκοβιτς. Λέοβατς, Κατρίν, Ντιλαβέρ, Στογιάνοβιτς, Πέριτς, Αντέμι (68' Γκόγιακ), Μόρο, Ολμο, Γκαβράνοβιτς (62' Πέτκοβιτς), Ορσιτς (90' Ιβάνουσετς).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα