1 ht /1 ft & -1.5 γκολ χάντικαπ

1 ht /1 ft & -1.5 γκολ χάντικαπ

Book-nomikarios Book-nomikarios
1 ht /1 ft & -1.5 γκολ χάντικαπ

bet365

Focus στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Τότεναμ με τον Ερυθρό Αστέρας κάνει ο Book-nomikarios και καταλήγει σε 5 στοιχήματα, τα 2 για δυνατό ποντάρισμα και 3 ειδικά ως fun bets.

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Η Τότεναμ δεν έχει περιθώρια γκέλας μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό (αν και προηγήθηκε 0-2) και την εντός έδρας συντριβή απ' την Μπάγερν με 7άρα. Μην λησμονούμε ότι πάει κατά διαόλου και στην πρέμιερ λιγκ και όλα αυτά με την απορία με ποιούς κοιμήθηκε ή μη, η γυναίκα του Έρικσεν ! Ο Ερυθρός Αστέρας γύρισε το ματς με τον Ολυμπιακό, πήρε σημαντικό εντός έδρας τρίποντο, έχει το αβαντάζ για την 3η θέση και αν κάνει κάποιο θαύμα σήμερα, θα κοιτάξει ψηλότερα. Ο στράικερ Boakye είναι τραυματίας και ο Ben Nabouhane μη δηλωμένος στην Ευρώπη. Έχει πάντως λύσεις για την επίθεση ο κόουτς Milojević που ούτως ή αλλως θα έκανε αμυντική προσέγγιση απόψε.

Οι Spurs θα τα δώσουν όλα για όλα εξ αρχής. Να κυριαρχήσουν, να προηγηθούν, να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και να τον καθαρίσουν. Θα προτιμήσω το 1 ημ. - 1 τελ. και το -1.5 γκολ χάντικαπ, ενώ θα ψάξει και μερικά ειδικά στοιχήματα.
TIPS :
UEFA CHAMPIONS LEAGUE : ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ -> 1 ΗΜ. - 1 ΤΕΛ. (1.80)
UEFA CHAMPIONS LEAGUE : ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ -> ΤΟΤΕΝΑΜ -1.5 ΓΚΟΛ ΧΑΝΤΙΚΑΠ (1.80)
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ :

UEFA CHAMPIONS LEAGUE : ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ -> 1o ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑ (5.50)
UEFA CHAMPIONS LEAGUE : ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ -> ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ (12.00)
UEFA CHAMPIONS LEAGUE : ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ -> ΤΟΤΕΝΑΜ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ (5.00)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).