Νέοι Ολυμπιακού - Νέοι Μπάγερν Μονάχου 0-4

Gazzetta team
Νέοι Ολυμπιακού - Νέοι Μπάγερν Μονάχου 0-4

bet365

Η ομάδα νέων της Μπάγερν έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 4-0, αλλά όλα αυτά πέρασαν ήδη σε 2η μοίρα μετά την... επιδρομή χουλιγκάνων!
Σε τέτοιες περιπτώσεις το αγωνιστικό σκέλος περνάει σε 2η μοίρα. Η εισβολή χούλιγκανς λίγο μετά το 83' στον Ρέντη με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο τραυματισμοί και διακοπή της αναμέτρησης των Νέων του Ολυμπιακού με τους Νέους της Μπάγερν επισκίασε το παιχνίδι. Το ματς τελικώς έληξε με σκορ 4-0. Οι παίκτες του Μαυρογενίδη προσπάθησαν να κοντράρουν την Μπάγερν Μονάχου, όμως οι Βαυαροί απέδειξαν το γιατί δικαίως θεωρούνται το απόλυτο φαβορί του ομίλου. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με Τζολάκη κίπερ, τετράδα άμυνας με Μαρτίνη, Γκοτζαμανίδη, Μπέλιτς και Ντουμάνη, κέντρο με Νεοφυτίδη και Νικόλη, επιτελικός ο Σουρλής, άκρα με Κατσαβάκη και Φέκκα και μπροστά ο Μπουλάρι.
Η Μπάγερν άρχισε το ματς με Σνέλερ κίπερ, άμυνα με Βάιντνερ, Ντάνιλουτς, Αρέι Μπι και Κεχλ. Κέντρο με τριάδα με Τίλμαν, Στίλερ και Ρέιν και μπροστά τους Γκούνθερ, Κούνι και φορ τον Ζίρκζε.
Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός στεκόταν καλά στο πρώτο διάστημά του κυρίως αμυντικά και τακτικά. Η Μπάγερν όμως άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να ανεβάζει στροφές από το 20' και μετά. Στο 35ο λεπτό οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ μετά από σκαφτή και πολύ ωραία πάσα του Στίλερ στον Ζίρκζε και πολύ καλό τελείωμα του σκόρερ, που έφτασε τα 2 γκολ σε 2 ματς στην Youth League. Στην συνέχεια η Μπάγερν είχε και άλλες φάσεις μέχρι το τέλος του α' μέρους με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι του Τίλμαν από κεφαλιά.
Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΓΚΟΛ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΑΡΙ
Η Μπάγερν με το ξεκίνημα του β' μέρους βρήκε γκολ από πολύ καλό σουτ του Γκούνθερ από κοντά μετά από πάσα του Ντάνιλουτς. Στο 51' ήρθε το 3-0 μετά από πολύ καλή ενέργεια του Ζίρκζε και 2ο τέρμα του. Στο μεταξύ όμως ο Ολυμπιακός είχε δύο μεγάλες χαμένες φάσεις με τον Μπουλάρι αμέσως μετά το 2-0 των Βαυαρών αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια είχε και άλλες φάσεις με κεφαλιά του Σουρλή λίγο έξω και προσπάθεια του Νεοφυτίδη. Στο 71' η Μπάγερν είχε δοκάρι από σουτ του Κούνι. Ο Ζίρκζε στο 74' έκανε το 4-0 μετά από εκτέλεση φάουλ.
ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ, ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ
Λίγο μετά το 83' μία ομάδα χούλιγκανς με ρόπαλα και καδρόνια μπήκαν στο γήπεδο και στράφηκαν προς την κερκίδα των Γερμανών. Υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, ένταση και το παιχνίδι διεκόπη για αρκετά λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και δύο τραυματισμοί. Οι χούλιγκανς αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο του Ολυμπιακού και ενώ ορισμένοι επιχείρησαν να τους απωθήσουν για να φύγουν και ενώ οι παίκτες των Πειραιωτών ζήτησαν συγγνώμη από τους οπαδούς των Γερμανών. Τελικά τα τελευταία λεπτά του ματς παίχθηκαν.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ 2Ο ΟΜΙΛΟ:
1. Μπάγερν 7 πόντους σε 3 ματς
2. Ερ. Αστέρας 4 πόντους
3. Τότεναμ 4 πόντους
4. Ολυμπιακός 1 πόντος

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα