Ρονάλντο: «Ποια “Χρυσή Μπάλα”; Champions League με Γιουβέντους»!

Ρονάλντο: «Ποια “Χρυσή Μπάλα”; Champions League με Γιουβέντους»!

Gazzetta team
Ρονάλντο: «Ποια “Χρυσή Μπάλα”; Champions League με Γιουβέντους»!

bet365

Ο Κριστιάνο έθεσε ως προτεραιότητα τον μεγάλο τίτλο με τη Γιούβε, αντί του προσωπικού βραβείου, ενώ επανέλαβε πως παρά το ότι μεγαλώνει, αισθάνεται καλύτερα από ποτέ.

Την Τρίτη η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λοκομοτίβ Μόσχας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου, επισκιάζοντας κάθε τι που είχε να κάνει με το ίδιο το μας. Ενδεικτικό είναι ότι τελείωσε η διαδικασία, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αναφώνησε γελώντας: «Μα καλά ούτε μία ερώτηση δεν θα κάνετε για το παιχνίδι ;»

Ο CR7 αφού εξήγησε ότι θέλει να κατακτήσει τα πάντα φέτος, έδωσε προβάδισμα στη συλλογική προσπάθεια αντί του ατομικού βραβείου: «Το ατομικό δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι να κατακτήσουμε το Champions League. Τα υπόλοιπα μπορούν να ακολουθήσουν μετά».

Οσον αφορά το ότι μεγαλώνει, επανέλαβε ότι αυτό δεν τον απασχολεί: «Η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο. Τα 34, τα 35, τα 36 δεν σημαίνουν απαραίτητα το φινάλε μίας καριέρας. Μπορώ να επιβεβαιώσω στο γήπεδο ότι είμαι καλύτερα από ποτέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα