Πέρισιτς: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης, αλλά...»

Gazzetta team
Πέρισιτς: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης, αλλά...»

bet365

Ο Κροάτης αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του «Καραϊσκάκης» αλλά πρόσθεσε πως η Μπάγερν ψάχνει μόνο τη νίκη μετά και την ισοπαλία με την Αουγκσμπουργκ.

Μπορεί στο Champions League να έχει πετύχει μέχρι στιγμής τη νίκη της φετινής διοργάνωσης αλλά στο πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό. Η Μπάγερν Μονάχου είχε επικρατήσει με 7-2 της Τότεναμ στο Λονδίνο όμως στην Μπουντεσλίγκα μετά από 8 ματς μετράει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Μάλιστα το Σάββατο ισοφαρίστηκε από την Αουγκσμπουργκ στο 91 (με γκολ του Φινμπόγκασον) και οι Γερμανοί έρχονται στην Αθήνα αγριεμένοι όπως τόνισε και ο Ιβάν Πέρισιτς.

«Έχω αγωνιστεί ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό όταν ήμουν στην Ντόρτμουντ. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική και υπάρχει πολύ πάθος στις εξέδρες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να πάρουμε το προβάδισμα, διαφορετικά τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ δύσκολα για εμάς.

Έχω παίξει στην Ελλάδα κάποιες φορές. Η ατμόσφαιρα κατατάσσει το συγκεκριμένο παιχνίδι σε ματς ειδικών καταστάσεων. Θυμίζει το πάθος που βρίσκεις σε γήπεδα όπως της Κροατίας και της Τουρκίας. Μου αρέσει αυτό, όπως και σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Δεν τα πήγαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια στην Bundesliga και θέλουμε να επικεντρωθούμε στο μέλλον. Πάμε στον Πειραιά για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Εάν το καταφέρουμε θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την είσοδο στους "16" της διοργάνωσης»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα