Η COSMOTE TV στέλνει έναν τυχερό στο Λονδίνο για το Τότεναμ-Ολυμπιακός

Gazzetta team
Η COSMOTE TV στέλνει έναν τυχερό στο Λονδίνο για το Τότεναμ-Ολυμπιακός

bet365

Το Champions League επιστρέφει με σπουδαία ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων και ταυτόχρονα η COSMOTE TV στέλνει έναν τυχερό στο Λονδίνο για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Τότεναμ με τον Ολυμπιακό.

Τα ματς των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και επιστρέφουμε στην... κανονικότητα. Μαζί με τις υποχρεώσεις στα πρωταθλήματα επιστρέφει και το Champions League. Η 3η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μας περιμένει με αρκετά σπουδαία ματς και φυσικά με τη μεγάλη μάχη που καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός με την Μπάγερν Μονάχου στο «Καραϊσκάκης».

Tην Τρίτη, λοιπόν, 22 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου η οποία την 2η αγωνιστική έκανε τη νίκη της διοργάνωσης μέχρι στιγμής. Μέσα στο Λονδίνο κόντρα στην περσινή φιναλίστ του θεσμού, Τότεναμ νίκησε με 7-2! Και φυσικά το έργο των «ερυθρόλευκων» θα είναι δύσκολο στην προσπάθεια που κάνουν να τερματίσουν τουλάχιστον στην 3η θέση του ομίλου.

Σημαντικό ματς όμως γίνεται και στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί όπου η Γαλατασαράι θα φιλοξενήσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Μια Ρεάλ που έχασε από την Παρί δεν νίκησε την Μπριζ (2-2) και αν δεν νικήσει και την Γαλατά θα μπλέξει σε περιπέτειες και θα θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και την πρόκρισή της από τον όμιλο.

Το πρόγραμμα της Τρίτης 22 Οκτωβρίου
Σαχτάρ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ατλέτικο-Λεβερκούζεν
Μπριζ-Παρί
Γαλατασαράι-Ρεάλ Μαδρίτης
Ολυμπιακός-Μπάγερν
Τότεναμ-Ερυθρός Αστέρας
Μάντσεστερ Σίτι-Αταλάντα
Γιουβέντους-Λοκομοτίβ Μόσχας

Και την Τετάρτη όμως υπάρχουν σπουδαία ματς. Το σημαντικότερο; Ιντερ-Ντόρτμουντ με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να θέλει μόνο τη νίκη μετά την ισοπαλία με την Σλάβια και την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Μεγάλο ματς και στο Αμστερνταμ ανάμεσα στον Αγιαξ και την Τσέλσι όπως επίσης και στην Αυστρία μεταξύ της Σάλτσμπουργκ και της Νάπολι.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου
Λειψία-Ζενίτ
Αγιαξ-Τσέλσι
Σάλτσμπουργκ-Νάπολι
Γκενκ-Λίβερπουλ
Ιντερ-Ντόρτμουντ
Σλάβια-Μπαρτσελόνα
Μπενφίκα-Λιόν
Λιλ Βαλένθια

Όλα τα ματς θα μπορέσετε να δείτε ζωντανά κι αποκλειστικά από τα κανάλια της COSMOTE TV οπως επίσης και την εκπομπή λεπτό προς λεπτό στην οποία έχετε την δυνατότητα να βλέπετε τι γίνεται σε όλα τα γήπεδα της βραδιάς.

Όσο θα απολαμβάνετε την 3η αγωνιστική του Champions League θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε και στον μεγάλο διαγωνισμό της COSMOTE TV η οποία θα στείλει έναν τυχερό μαζί με ένα άτομο της επιλογής του στο Λονδίνο για να δει από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ.

Όλες οι λεπτομέρειες εδώ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα