Γαλατάσαραϊ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1: «Απόλυτη» με Ικάρντι (vid)

Γαλατάσαραϊ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1: «Απόλυτη» με Ικάρντι (vid)

bet365

Η Παρί έφυγε με νίκη 1-0 από την Τουρκία επό της Γαλατάσαραϊ με γκολ του Ικάρντι και έκανε το δύο στα δύο.

Η Παρί πέτυχε το απόλυτο ξεκίνημα στο Champions League, φεύγοντας με νίκη με 1-0 από την Πόλη επί της Γαλατάσαραϊ. Οι οπαδοί των γηπεδούχων μπορεί να δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, όμως εκείνοι που ήταν καλύτεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι. Ο Μουσλέρα κράτησε όρθια την Γαλατά με τις αποκρούσεις του και το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Τα πράγματα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά. Και στο 52’ ήρθε το γκολ που άξιζε η Παρί. Μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια έφερε τον Σαράμπια στην περιοχή και εκείνος έδωσε την ασίστ για να κάνει ο Ικάρντι το 0-1. Αυτό το τέρμα, όμως, ξύπνησε την ομάδα του Τερίμ, που ανέβασε στροφές στη συνέχεια, με τον Μαρκίνιος να σώζει στη γραμμή την προσπάθεια του Φαλκάο. Ο Κολομβιανός είχε ακόμη μία καλή στιγμή με απευθείας εκτέλεση φάουλ πριν οι φιλοξενούμενοι πάρουν και πάλι τα ηνία και χάσουν ευκαιρίες με τους Μενιέ και Μπαπέ. Μπορεί να μην βρήκαν το δεύτερο γκολ, όμως έφτασαν στη νίκη.

Γαλατάσαραϊ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Ναγκατόμο (77’ Μπάιραμ), Ντονκ, Μαρσάο, Λουιντάμα, Μαριάνο, Σερί, Ενζονζί, Μπελχαντά (62’ Φεγκουλί), Μπάμπελ (64’ Αντόνε), Φαλκάο

Παρί (Τόμας Τούχελ): Νάβας, Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Γκουέγ, Βεράτι, Σαράμπια (71’ Τσούπο-Μότινγκ), Ντι Μαρία (83’ Ερέρα), Ικάρντι (61’ Μπαπέ)

Η βαθμολογία
1. Παρί 6 (4-0)
2. Μπριζ 2 (2-2)
3. Γαλατάσαραϊ 1 (0-1)
4. Ρεάλ 1 (2-5)
Επόμενη αγωνιστική (22/10)
Μπριζ – Παρί
Γαλατάσαραϊ – Ρεάλ
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα