Γιουβέντους - Λεβερκούζεν 3-0: Ξεκούραστα... (vid)

Γιουβέντους - Λεβερκούζεν 3-0: Ξεκούραστα... (vid)

bet365

Οι Μπιανκονέρι δεν ανέβασαν ποτέ ρυθμό αλλά δε χρειάστηκε κιόλας για να καθαρίσουν την Μπάγερ με Ιγουαΐν - Μπερναρντέσκι - Ρονάλντο.

«Η Λεβερκούζεν είναι στο -1 από την Μπάγερν, με έχει εντυπωσιάσει για την ευκολία με την οποία κυκλοφορεί την μπάλα και έχει τα καλύτερα physical stats της Bundesliga», έλεγε την παραμονή του αγώνα ο Μαουρίτσιο Σάρι, θέλοντας να εξασφαλίσει ότι οι παίκτες του θα είναι συγκεντρωμένοι στους Γερμανούς και όχι με το μυαλό στο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ιντερ. Το κατάφερε ή όχι, αυτός θα κρίνει. Το γεγονός, πάντως, είναι ότι η Γιουβέντους πήρε το τρίποντο χάρη στα γκολ που έβαλαν οι τρεις μπροστά στο 4-3-1-2...

Η Λεβερκούζεν μπήκε για να παίξει ανοιχτά και το έκανε, κυκλοφορώντας την μπάλα, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει τον Σέζνι. Η Γιουβέντους, από την άλλη πλευρά, υπενθύμισε ότι της αρκεί ένα λάθος του αντιπάλου για να "χτυπήσει". Το έκανε ο Τα στο 17', μη διώχνοντας σωστά την μπάλα σε μια βαθιά μπαλιά του Κουαδράδο, με αποτέλεσμα ο Ιγουαΐν να την κατεβάσει ωραία και να σημαδέψει γωνία για το 1-0. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, το οποίο δεν είχε πολλά πράγματα. Μια ανούσια κατοχή μπάλας από τους Γερμανούς και σοβαρότητα από τους Ιταλούς, οι οποίοι ήλεγχαν την κατάσταση χωρίς να ανεβάσουν ρυθμό.

Και δεν ανέβασαν ούτε στο δεύτερο, έχοντας πάντα όμως τον έλεγχο. Στο 57' θα μπορούσαν να έχουν και προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά ο Χραντέτσκι απέκρουσε το διαγώνιο του Ρονάλντο, για να έρθει τελικά το 2-0 στο 61': Ο CR7 στον Ιγουαΐν, αυτός έκανε το γύρισμα, ο Πορτογάλος δεν πήρε την μπάλα και αυτή κατέληξε στον Μπερναρντέσκι, ο οποίος βρήκε δίχτυα. Στο 67' ο Πιάνιτς πήγε να σκοράρει από το... κόρνερ αλλά η μπάλα βρήκε δοκάρι και στο 75' ο Ιγουαΐν έβγαλε τετ α τετ τον Ρονάλντο αλλά ο Χραντέτσκι απέκρουσε. Οι δυό τους, όμως, θα... μονομαχούσαν ξανά στο 88' και αυτή τη φορά θα πανηγύριζε ο Πορτογάλος, γράφοντας το τελικό 3-0.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (74' Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (78' Ράμσεϊ), Ρονάλντο, Ιγουαΐν (83' Ντιμπάλα).

Λεβερκούζεν (Πέτερ Μπος): Χραντέτσκι, Λ. Μπέντερ, Τα, Σ. Μπέντερ, Γουέντελ, Αράνγκις (80' Σινκγκράβεν), Μπάουμγκαρτλινγκερ, Χάφερτς, Ντεμιρμπάι (46' Αμίρι), Φόλαντ, Αλάριο (68' Παουλίνιο).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ατλέτικο Μ. 4 (4-2)
2. Γιουβέντους 4 (5-2)
3. Λοκομοτίβ Μ. 3 (2-3)
4. Λεβερκούζεν 0 (1-5)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/10)
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν
Γιουβέντους - Λοκομοτίβ Μόσχας

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα