Κριστιάνο: Σαν σήμερα το ντεμπούτο του στο Champions League (vid)

Κριστιάνο: Σαν σήμερα το ντεμπούτο του στο Champions League (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: Σαν σήμερα το ντεμπούτο του στο Champions League (vid)

bet365

Εν έτει 2019 έχει ήδη πέντε ευρωπαϊκά τρόπαια, είναι ο κορυφαίος σκόρερ της πιο λαμπερής διασυλλογικής διοργάνωσης και σαν σήμερα, 1η του Οκτώβρη πριν από 16 χρόνια, ξεκίνησαν όλα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Πορτογάλος νυν αστέρας της Γιουβέντους, τέτοια μέρα, το 2003, έπαιζε για πρώτη φορά στο τουρνουά που ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής, πέρα από το Μουντιάλ με την εθνική του ομάδα.

Έχοντας πάρει τη μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο νεαρός τότε, CR7, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Στουτγκάρδης και έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ακούγοντας για πρώτη φορά τον ύμνο και βλέποντας το σεντόνι που... αρέσει σε όλους όταν τεντώνει.

Η γερμανική ομάδα πήρε τη νίκη απέναντι στο σύνολο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με το τελικό 2-1, με τον Κριστιάνο να έχει κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή από τον Χίλντεμπραντ και να έχει σκοράρει από την άσπρη βούλα ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Θυμηθείτε το παιχνίδι:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα