Χάρι Κέιν στο gazzetta.gr: «Μόνο στα χαρτιά είμαστε φαβορί, δεν υποτιμάμε τον Ολυμπιακό»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Χάρι Κέιν στο gazzetta.gr: «Μόνο στα χαρτιά είμαστε φαβορί, δεν υποτιμάμε τον Ολυμπιακό»

bet365

O αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και σταρ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν μίλησε στο gazzetta.gr για τoν Ολυμπιακό, τονίζοντας πως μόνο στα χαρτιά η αγγλική ομάδα, αλλά και η Μπάγερν είναι τα φαβορί του Β΄ Ομίλου.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άρσεναλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

O Χάρι Κέιν των 128 γκολ σε 182 ματς με την Τότεναμ και με χρηματιστηριακή αξία 150 εκατ. ευρώ θεωρείται ως ο μεγάλος σταρ όχι μόνο των «Σπιρουνιών» αλλά συνολικά του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας παρά την τεράστια δημοφιλία του παραμένει προσιτός και ιδιαίτερα σεμνός. Ο 26χρονος στράικερ, μίλησε με άκρως κολακευτικά σχόλια στο gazzetta.gr για τον Ολυμπιακό κάνοντας λόγο για μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, ικανή για πρόκριση στους «16» του Champions League.

«Μόνο στα χαρτιά, η Τότεναμ και η Μπάγερν είναι τα φαβορί του ομίλου για πρόκριση στους «16» του Champions League. Ουδείς μπορεί να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα είναι ικανή για πρόκριση. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και θεωρώ πως θα παλέψει για πρόκριση.

Δεν είναι μόνο στο γήπεδο του δυνατός, αλλά θεωρώ πως είναι επικίνδυνος και εκτός έδρας. Είναι μια κλασική ομάδα Champions League με μεγάλες δυνατότητες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα