Ολυμπιακός-Τότεναμ 2-2: Μαγικά κλικ από ένα μαγικό βράδυ στον Πειραιά (pics)

Ολυμπιακός-Τότεναμ 2-2: Μαγικά κλικ από ένα μαγικό βράδυ στον Πειραιά (pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός-Τότεναμ 2-2: Μαγικά κλικ από ένα μαγικό βράδυ στον Πειραιά (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός χάρισε στον κόσμο του μια μαγική βραδιά επιστρέφοντας από το 0-2 και ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Τότεναμ, χαρίζοντας φωτογραφικά κλικ που δε! θα ξεχαστούν

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άρσεναλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Άλλη μια πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League είχε... ερυθρόλευκο χρώμα. Χρώμα που έβαλαν στον καμβά του χθεσινού ματς με την Τότεναμ (2-2) οι Ποντένσε και Βαλμπουενά, με τον Γάλλο να πηγαίνει με σπασμένα φρένα. Φυσικά, πολύτιμη ήταν η συνεισφορά των Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, με τον πρώτο να έχει τα περισσότερα χιλιόμετρα.

Γι' αυτό κι ο Κώστας Νικολακόπουλος τονίζει ότι μια ισοπαλία στην πρεμιέρα φέρνει πρόκριση, μέσω του blog του στο gazzetta.gr.

Λίγο μετά τη λήξη του ματς, ο Γκερέρο θα δηλώσει στο gazzetta.gr πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο καλύτερος, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην τρομερή ανατροπή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ρίξει... βόμβα, λέγοντας ότι δεν ξέρει αν αξίζει να ασχολείται κανείς με το ελληνικό πρωτάθλημα κι ο Καρεμπέ θα σταθεί κι αυτός στην «καυτή ατμόσφαιρα». Θυμίζουμε πως το σούπερ κορεό της Θύρας 7 έκλεψε τις εντυπώσεις. Όπως τόσα και τόσα που έχουμε δει στο «Καραϊσκάκης».

Η χθεσινή... μαγεία του φαληρικού γηπέδου αποτυπώθηκε μέσα από μερικά... μαγικά κλικ! Ας αφήσουμε τις εικόνες να «μιλήσουν»:

Το σύνθημα δίνεται από τον κόσμο και το σούπερ κορεό.

Ο Ποντένσε μειώνει και στέλνει... μήνυμα στην Τότεναμ!

Ο Βαλμπουενά κάνει το 2-2 και δεν... βλέπει κανέναν!

Οι πανηγυρισμοί, οι παίκτες μια... αγκαλιά, ένα κουβάρι!

Το Καραϊσκάκης περιμένει να ζήσει κι άλλα τέτοια βράδια.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα