Μάντσεστερ Σίτι: 15 γκολ σε 5 ματς με τη Σαχτάρ

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: 15 γκολ σε 5 ματς με τη Σαχτάρ

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε ακόμα τρία γκολ στην ιστορία των αναμετρήσεών της με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Champions League και οι Ουκρανοί έχουν δεχθεί πλέον από την αγγλική ομάδα τα περισσότερα τέρματα συγκριτικά με οποιονδήποτε άλλον αντίπαλο έχουν αντιμετωπίσει στη διοργάνωση.

Η... ατυχία της Σαχτάρ την έστειλε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο στο δρόμο των Πρωταθλητών Αγγλίας και οι «πολίτες» δεν χαρίστηκαν σε καμία στιγμή στο παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο Χάρκοβο.

Οι Μαχρέζ, Γκουντογκάν και Γκάμπριελ Ζέσους σκόραραν για να χαρίσουν στη Μάντσεστερ Σίτι τη νίκη με σκορ 3-0 επί της Σαχτάρ παίρνοντας και τη μοναδική νίκη αγγλικού εκπροσώπου στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Με τα τρία τέρματα της χθεσινής (18/9) βραδιάς, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει σκοράρει πλέον 15 φορές σε 5 ευρωπαϊκές συναντήσεις με το κλαμπ του Ντόνετσκ.

Οι Ουκρανοί, δεν έχουν δεχθεί από κανέναν άλλον αντίπαλο τόσα γκολ στην παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ... έχουν ακόμα ένα ματς με τη Σίτι στον δεύτερο γύρο των γκρουπ, στο Etihad.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα