UEFA: Ανακοινώνονται οι τελικοί του Champions League και του Europa League 2!

Κώστας Ζάλιαρης
UEFA: Ανακοινώνονται οι τελικοί του Champions League και του Europa League 2!

bet365

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία φορά, ο μεγάλος τελικός του Champions League αναμένεται να επιστρέψει στο «Γουέμπλεϊ» για το 2023! Επιβεβαιώνονται και οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν το παιχνίδι που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ευρώπης για το 2021 και το 2022, ενώ θα επισημοποιηθεί και η τρίτη ευρωπαϊκή διοργάνωση...

Βάσει του ρεπορτάζ του SkySports, η UEFA και ο Αλεκσάντερ Τσεφέριν, θα προχωρήσουν σε σημαντικές ανακοινώσεις στο meeting που είναι προγραμματισμένο για τη Λιουμπλιάνα, την επόμενη Τρίτη.

Εκεί, θα γίνει γνωστό πως ο μεγάλος τελικός του Champions League για το 2021 θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη (Krestovsky Stadium), αυτός του 2022 στο Μόναχο (Allianz Arena) και το 2023 κατά πάσα πιθανότητα το παιχνίδι θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ»!

Αυτό, θα σημάνει την επιστροφή του τελικού στην αγγλική πρωτεύουσα και το «στολίδι» του Λονδίνου μια δεκαετία μετά τον γερμανικό «εμφύλιο» της Μπάγερν Μονάχου με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και το 2-1 των Βαυαρών.

Παράλληλα, θα υπάρξει ανακοίνωση και για τη νέα, τρίτη κατά σειρά, ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα τιτλοφορηθεί ως Europa League 2, το οποίο αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι θα κάνει σέντρα το 2021...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα