Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα 0-0: Την... έσωσε ο Τερ Στέγκεν (vid)

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα 0-0: Την... έσωσε ο Τερ Στέγκεν (vid)

bet365

Ο Τερ Στέγκεν έκανε απίθανο ματς, έπιασε πέναλτι, κράτησε το μηδέν κόντρα στη Ντόρτμουντ (0-0) και πήρε τη... δόξα από τον Μέσι που επέστρεψε στη δράση. Είχαν και δοκάρι οι Βεστφαλοί.

Ο Μέσι επέστρεψε στη δράση (μπήκε ως αλλαγή), αλλά τα φώτα όλα έπεσαν στον Τερ Στέγκεν, ο οποίος με υπέροχες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν κόντρα στη Ντόρτμουντ (0-0) και χάρισε το βαθμό στην κακή Μπαρτσελόνα. Είχαν και δοκάρι οι Βεστφαλοί που άξιζαν κάτι περισσότερο. Ο Φατί έγινε ο νεαρότερος παίκτης των Καταλανών που αγωνίστηκε βασικός στο Champions League.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσίασε την ομάδα του σχεδόν ίδια (μοναδική η αλλαγή η παρουσία του Σουάρες) με αυτή που έπαιξε κόντρα στη Βαλένθια (5-2), αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Η Μπαρτσελόνα δεν έπεισε με την εικόνα της, παρουσίασε πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και δε μπόρεσε να φανεί απειλητική. Η Ντόρτμουντ κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα, αλλά στη μοναδική ευκαιρία που της παρουσιάστηκε στο α' μέρος, ο Ρόις δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά. Στο 57' οι Βεστφαλοί βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ, ο Σεμέντο έκανε ανόητο πέναλτι στο Σάντσο, ο Ρόις ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Τερ Στέγκεν έκανε τεράστια επέμβαση.

Στο 59' ο Μέσι πήρε θέση στο ματς στη θέση του 16χρονου Φατί, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει την έκρηξη που ήθελε. Αντίθετα, η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη και είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ! Ο Μπραντ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Ρόις έχασε ένα μεγάλο τετ α τετ. Βέβαια, οι Καταλανοί θα μπορούσαν να κλέψουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά ο Μέσι δεν κατόρθωσε από κοντά να σκοράρει.

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Χούμελς, Γκερέιρο, Ακανί, Χακίμι, Βίτσελ, Ντιλέινι, Σάντσο, Ρόις, Αζάρ (73' Μπραντ, Πάκο (87' Λάρσεν)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αλμπα (40' Ρομπέρτο), Λενγκλέ, Σεμέντο, Μπουσκέτς (60' Ράκιτιτς), Αρτουρ, Ντε Γιονγκ, Σουάρες, Γκριζμάν, Φατί (59' Μέσι)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα