Ο Ολυμπιακός με την Τότεναμ στη σέντρα για τα «αστέρια»! (infographic & polls)

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός με την Τότεναμ στη σέντρα για τα «αστέρια»! (infographic & polls)

bet365

Η πρεμιέρα του Champions League για τον Ολυμπιακό τον βρίσκει να υποδέχεται την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Τότεναμ και θέλει να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα που «χειροκροτά» η ποδοσφαιρική Ευρώπη τα τελευταία χρόνια!

Έλειψε έναν χρόνο, αλλά ήταν… αρκετός! Ο Ολυμπιακός θα ξαναζήσει τη σπουδαία γιορτή του Champions League σε μια ακόμα συνάντηση με τους κορυφαίους της Ευρώπης και περιμένει τα μεγάλα «ραντεβού» στο «Γ. Καραϊσκάκης», παιχνίδια που μπορούν να «σημαδέψουν» μια ολόκληρη σεζόν.

Η κλήρωση έφερε στον δρόμο του τη Μπάγερν Μονάχου, την Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα, με τους Λονδρέζους να εμφανίζονται βάσει της κλήρωσης πρώτοι στον διάβα του. Στο άκουσμα του ονόματος, κάποιος άμαθος θα υπέθετε ότι ως αγγλική ομάδα, πρόκειται για δύσκολο αντίπαλο, όμως όχι κάτι το εξαιρετικό.

Φυσικά αυτό δεν μπορεί να το πει κανείς, έχοντας υπόψιν τόσο την πρόοδο της ομάδας του Μαουρίσιο Ποκετίνο τα τελευταία χρόνια, την τεράστια χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών της, που ξεπερνά τα 800 εκατομμύρια ευρώ, όπως φυσικά και την τρομερή της πορεία ως τον τελικό της περσινής διοργάνωσης, όπου παρέδωσε πνεύμα απέναντι στη Λίβερπουλ.

Απ’ την πλευρά του ο Ολυμπιακός επιθυμεί να μπει στον δύσκολο όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Μια νίκη ή έστω μια ισοπαλία μόνο να διασπείρει διάχυτα τη συνολική ικανοποίηση που επικρατεί φέτος για την ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς μπορεί, ενώ το γήπεδο περιμένει να ξαναζήσει μια σπουδαία βραδιά με τον ύμνο του Χάντελ, το σεντόνι στο κέντρο του γηπέδου και σπουδαίους παίκτες ως φιλοξενούμενους.

Οι προκλήσεις είναι μεγάλες και παρότι ο Αργεντινός προπονητής των Σπερς άφησε να εννοηθεί πως θα κάνει ροτέισον στην 11αδα του, ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν αυτό θα γίνει. Ο Μαρτίνς προορίζει τον Σεμέδο για βασικό, εφόσον αυτός έχει αφήσει οριστικά πίσω τον τραυματισμό του και ο Χάρι Κέιν πρέπει να περάσει… δύσκολες στιγμές στο Φάληρο, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν ελπίδες να πανηγυρίσουν.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ ΚΑΙ… ΚΟΡΝΕΡ ΠΟΛΛΑ

Όσον αφορά τις στοιχηματικές προκλήσεις, αυτές ποικίλουν. Συγκεκριμένα, πολλά από τα πονταρίσματα μπορούν να κατευθυνθούν πάνω στον πιο έμπειρο παίκτη των γηπεδούχων, που ετοιμάζεται για μια ακόμα συμμετοχή στη διοργάνωση. Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα πάρει και πάλι τη «μπαγκέτα» του πρωταγωνιστή και το ενδεχόμενο να σκοράρει και ο Ολυμπιακός να κερδίσει over 4,5 κόρνερ στον αγώνα, που κατά πάσα πιθανότητα παρεμπιπτόντως θα έχουν ως εκτελεστή τον Γάλλο, προσφέρεται στο PameStoixima του ΟΠΑΠ σε απόδοση 9.25.

Εξάλλου, για όποιον βλέπει… γκολ στο παιχνίδι, υπάρχει η επιλογή να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και να δοθούν επίσης over 4,5 κόρνερ στο ίδιο διάστημα, που προσφέρεται στο 6.50 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Σε ό,τι αφορά μια ακόμα επιλογή με… ερυθρόλευκη απόχρωση, το να σκοράρει ο Ελ Αραμπί πρώτος και το ακριβές τελικό σκορ να είναι 2-1 προσφέρεται σε απόδοση 45.00.

ΚΕΙΝ ΚΑΙ ΕΡΙΚΣΕΝ ΤΑ «ΣΗΜΕΙΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ» ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ

Tα γκολ της Τότεναμ φέτος

Επιπλέον, αναφορικά με όποιον «βλέπει» την Τότεναμ να τα καταφέρνει στο Φάληρο, υπάρχουν και οι επιλογές γύρω από τον Χάρι Κέιν και τον Κρίστιαν Έρικσεν. Συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο ο Άγγλος φορ να σκοράρει πρώτος στο παιχνίδι και το τελικό ακριβές σκορ να είναι 1-3 βρίσκεται σε απόδοση 25.00, ενώ για τον Δανό μέσο, το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι και να επιτευχθούν συνολικά over 3,5 γκολ στον αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 10.50 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Συνολικά οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν ως και σε 7 συνδυαστικά στοιχήματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, ενώ συνολικά υπάρχουν περισσότερες από 200 επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα πριν από την έναρξη του αγώνα, όπως και κατά τη διάρκειά του. Επίσης, στο ματς του Ολυμπιακού, καθώς και σε όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις προωθητικές ενέργειες «Βoost Νίκης» και «Στο Παρά 1».

Οι επιλογές λοιπόν ποικίλλουν και όποιος θέλει, μπορεί να συνδυάσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με παιχνίδι με τις αποδόσεις, σε μια βραδιά πλούσια από κάθε άποψη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα