18ο Φόρουμ της UEFA: Οι οδηγίες για προβλήματα και πυροτεχνήματα

18ο Φόρουμ της UEFA: Οι οδηγίες για προβλήματα και πυροτεχνήματα

Δημήτρης Τομαράς
18ο Φόρουμ της UEFA: Οι οδηγίες για προβλήματα και πυροτεχνήματα

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε παρουσία και εκπροσώπηση στο 18ο φόρουμ της UEFA για θέματα Σταδίων και Ασφαλείας, που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο Καβούρι ενώ ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε στην Ελλάδα, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων του UEFA Champions League αλλά και του UEFA Europa League, αλλά και εκπροσώπων της Αστυνομίας και των Ομοσπονδιών όλων των κρατών.
Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Βαγγέλης Συντυχάκης και ο Υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων, Παναγιώτης Μπαντούνας. Το κεντρικό συμπέρασμα ήταν πως με σωστή συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους φορείς, μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα.
Δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες προς τους ανθρώπους ασφαλείας. Όπως για παράδειγμα, σχετικά με τα πυροτεχνήματα (η χρήση των οποίων απαγορεύεται) που πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο (οι αρμόδιοι να τα αφήνουν να σβήσουν και όχι να τα πιάνουν, προκειμένου να αποφεύγεται ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα