Σέρχιο Ράμος για τραυματισμό Σαλάχ: «Εχω ήσυχη τη συνείδησή μου»!

Gazzetta team
Σέρχιο Ράμος για τραυματισμό Σαλάχ: «Εχω ήσυχη τη συνείδησή μου»!

bet365

Ο αρχηγός της Ρεάλ ρωτήθηκε ξανά για τη φάση με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Κιέβου και απάντησε για ακόμα μία φορά ότι δεν έχει κάνει τίποτα σκόπιμα.

Εχει μεσολαβήσει ακόμα ένας τελικός από τότε. Ωστόσο, εκείνη η στιγμή εξακολουθεί να τον καταδιώκει. Ακόμα και στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που γύρισε η Amazon, ο Σέρχιο Ράμος ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στο Κιέβο το 2018, για να τοποθετηθεί ξανά με τον ίδιο τρόπο, αρνούμενος κάθε ηθελημένη εμπλοκή του:

«Η κριτική και το να με βρίζουν, είναι μέρος της ζωής μου και ε΄χω μάθει να ζω με αυτό. Σέβομαι τις διάφορες απόψεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι συχνά αρκετοί άνθρωποι έχουν λανθασμένοι εικόνα για μένα. Ειδικά η φάση εκείνη με τον Σαλάχ προκάλεσε στην Αγγλία ένα μένος εναντίον μου. Ωστόσο, έχω καθαρή τη συνείδησή μου, καθώς ουδέποτε θα έκανα κάτι κακό επίτηδες σε συνάδελφό μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα