Champions League: Οι όμιλοι για το 2019-'20, η παράσταση αρχίζει (pics & vids)

Gazzetta team
Champions League: Οι όμιλοι για το 2019-'20, η παράσταση αρχίζει (pics & vids)

bet365

Ρεάλ με Παρί, Μπάγερν με Τότεναμ και Γιουβέντους με Ατλέτικο τα σημαντικότερα... ταιριάσματα. Θεωρητικά εύκολο έργο για Λίβερπουλ, Σίτι, φαβορί η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ντόρτμουντ. Ολα ανοικτά σε 7ο και 8ο όμιλο.

Ολοκληρώθηκε στο Μονακό ο χάρτης του φετινού Champions League. Οι οκτώ όμιλοι σχηματίστηκαν και το μεγαλύτερο παιχνίδι είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Ο Ολυμπιακός δεν είχε την καλύτερη δυνατή κλήρωση στο 2ο γκρουπ, όπου Μπάγερν και Τότεναμ είναι τα τεράστια φαβορί για την πρόκρiση και όπου λογικά θα παλέψει με τον Ερυθρό Αστέρα για να συνεχίσει στο Europa League.


Μεγάλες μάχες αναμένονται να δοθούν για την 1η θέση στο 1ο γκρουπ μεταξύ της Ρεάλ και της Παρί, αλλά και στο 4ο μεταξύ Γιουβέντους και Ατλέτικο. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν τον πρώτο λόγο στα δικά τους γκρουπ, ενώ λογικά και η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί απέναντι στην Ντόρτμουντ και την Ιντερ που θα δώσουν τη δική τους μάχη. Στον 7ο και τον 8ο όμιλο όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, καθώς δεν υπάρχει μεγαθήριο και όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες για όλες τις θέσεις και τα εισιτήρια.





Οι βραβεύσεις για την προηγούμενη σεζόν

MVP της σεζόν: Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

Κορυφαίος τερματοφύλακας: Αλισον Μπέκερ

Κορυφαίος αμυντικός: Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

Κορυφαίος μέσος: Φρένκι Ντε Γιονγκ

Κορυφαίος επιθετικός: Λιονέλ Μέσι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα