Ολυμπιακός: Ποιος ήταν ο πολυτιμότερός του παίκτης στα προκριματικά (poll)

Ολυμπιακός: Ποιος ήταν ο πολυτιμότερός του παίκτης στα προκριματικά (poll)

Ολυμπιακός: Ποιος ήταν ο πολυτιμότερός του παίκτης στα προκριματικά (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League έχοντας παίκτες «κλειδιά». Ποιος όμως ήταν ο MVP του στα προκριματικά; Το gazzetta.gr ζητά την άποψή σου!

Ο Ελ Αραμπί στη ρεβάνς της Ρωσίας ήταν... εκεί για να σβήσει κάθε ελπίδα της Κράσνονταρ και να κάνει τ' αστέρια του Champions League να λάμπουν και πάλι πάνω από «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ωστόσο, πριν από τον Μαροκινό και τα δύο του γκολ υπήρξαν άλλοι που φρόντισαν να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό 1,5 βήμα από την επιστροφή του στους ομίλους.

Ζοσέ Σα: Ο Πορτογάλος δεν είχε δεχτεί γκολ μέχρι τη Ρωσία. Σε έξι ματς προκριματικών είδε μπάλα στα δίχτυα του μόλις μία φορά. Μάλιστα, ήταν καθοριστικός στην Πόλη κόντρα στην Μπασακσεχίρ, όπου έβγαλε και πέναλτι! Κάπου εκεί έβγαλε ήδη τα 2.500.000 ευρώ της μεταγραφής του από την Πόρτο και με το παραπάνω.

Σεμέδο: Ο Πορτογάλος έχει ήδη κερδίσει τον κόσμο. Δεν είναι και δύσκολο εξάλλου. Εκτός από το ότι δεν χάνει μονομαχία και κάνει τον αντίπαλο να το... σκεφτεί πριν πάει στο ένας εναντίον ενός μαζί του, είναι εξαιρετικός και στα στημένα. Γκολ με την Πλζεν στο 4-0 στην Ελλάδα, γκολ και με την Μπασακσεχίρ στο «Καραϊσκάκης» στο 2-0, ενώ είναι δεδομένα ένας από τους λόγους που ο Ολυμπιακός σ' αυτά τα έξι ματς δέχτηκε μόλις 1 γκολ κι αυτό έχοντας καβάτζα το 4-0 του πρώτου ματς με την Κρασνοντάρ.

Γκιγιέρμε: Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίστηκε και στα 6 ματς της σειράς. Φυσικά ξεχωρίζει η σούπερ εμφάνισή του κόντρα στην Πλζεν στο Φάληρο όπου πέτυχε ένα γκολ, ενώ στη Ρωσία είχε ποσοστό στις εύστοχες πάσες 98%, καλύπτοντας 10.224 μέτρα. Εργαλείο από τα λίγα που εκτός από την τρομερή δουλειά που κάνει στο ανασταλτικό κομμάτι, δημιουργεί επιθέσεις για την ομάδα του και φτιάχνει το παιχνίδι από πίσω ξεκλειδώνοντας την τριάδα πίσω από τον φορ.

Ματιέ Βαλμπουενά: Τρομερός ο Γάλλος σ' αυτά τα έξι ματς. Στο 4-0 με την Πλζεν είχε ασίστ στο 1-0, ασίστ στο 0-1 με την Μπασακσεχίρ, γκολ με τους Τούρκους για το 2-0, ασίστ με την Κρασνοντάρ για το 2-0 στο 4-0 και ήταν αυτός που μοίρασε τις ασίστ στον Ελ Αραμπί και στα δύο γκολ . Ποιότητα που με το... καλημέρα ανεβάζει επίπεδο το μεσοεπιθετικό κομμάτι και κάτι την απουσία του Φορτούνη να μην είναι τόσο αισθητή.

Ποιος ήταν ο πιο καθοριστικός όμως; Ψηφίστε!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα