Κράσνονταρ - Ολυμπιακός: Έφτασε τον Βαλβέρδε σε ευρωπαϊκές νίκες ο Μαρτίνς

Gazzetta team
Κράσνονταρ - Ολυμπιακός: Έφτασε τον Βαλβέρδε σε ευρωπαϊκές νίκες ο Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε τις 11 ευρωπαϊκές νίκες ως προπονητής του Ολυμπιακού, φτάνοντας τον Ερνέστο Βαλβέρδε στη σχετική λίστα και παραμένοντας πίσω μόνο από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς!

Χαρακτηριστικό αποτύπωμα στην προπονητική ιστορία των Πειραιωτών αφήνει ο Πορτογάλος τεχνικός, που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η νίκη των «ερυθρόλευκων» στη Ρωσία επί της Κράσνονταρ (1-2) ήταν η 11η με τον Μαρτίνς στον πάγκο τους, ενώ ο ίδιος έφτασε τον Ερνέστο Βαλβέρδε στη λίστα!

Πρώτος είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (14) και μένει η κλήρωση της Πέμπτης (29/08) για να φανεί αν έχει τα περιθώρια να τον πλησιάσει κι άλλο.

Εξάλλου ο Μαρτίνς πέτυχε την 4η εκτός έδρας ευρωπαϊκή νίκη του με τον Ολυμπιακό (Λουκέρνη, Ντούντελανζ, Μπασακσεχίρ, Κράσνονταρ), κάτι που επίσης έχει καταφέρει μόνο ο αγαπημένος Ερνέστο των οπαδών της ομάδας (Νόρτζελαντ, Μαρσέιγ, Ρούμπιν Καζάν, Μέταλιστ Καρκίβ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα