Ολυμπιακός: Έντεκα γκολ ενεργητικό, μηδέν παθητικό στα προκριματικά!

Ολυμπιακός: Έντεκα γκολ ενεργητικό, μηδέν παθητικό στα προκριματικά!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Έντεκα γκολ ενεργητικό, μηδέν παθητικό στα προκριματικά!

bet365

Ο Ολυμπιακός κάνει... φανταστική πορεία στον δρόμο για τους ομίλους του Champions League, έχοντας πετύχει διψήφιο αριθμό γκολχωρίς να δεχθεί ούτε ένα! Δεκαπέντε ματς χωρίς ήττα στα προκριματικά!

Το αμυντικό του ρεκόρ είναι καταπληκτικό, ισοφαρίζοντας εκείνο της σεζόν 2009-10. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί εξαιρετικά και τα επιθετικά του «όπλα», σημειώνοντας 11 γκολ μέχρι στιγμής, μετά και το 4-0 επί της Κρασνοντάρ!

Με εξαίρεση το πρώτο ματς με την Βικτόρια Πλζεν, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκουν δίχτυα σε κάθε παιχνίδι, έχοντας μάλιστα καταφέρει να ρίξουν δύο φορές «τεσσάρες»! Και έχει ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει «ντομπλέτες», ενώ έχουν βρει συνολικά δίχτυα 7 ποδοσφαιριστές του.

Πέραν τούτου, ο Ολυμπιακός «τρέχει» ένα εκπληκτικό σερί 15 αγώνων χωρίς ήττα στα ευρωπαϊκά προκριματικά, στα οποία έχει 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες!

Αναμφίβολα, για το γεγονός ότι κλήθηκε να παίξει χωρίς επίσημα ματς, αλλά και έχοντας τον δύσκολο δρόμο των μη πρωταθλητών, ο Ολυμπιακός έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι από τον μεγάλο στόχο του, την είσοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League, οι οποίοι εκτός από την αίγλη των αστεριών, θα φέρουν στα ταμεία εκατομμύρια!

Οι σκόρερ του Ολυμπιακού στα προκριματικά

Γκερέρο (2)
Σεμέντο (2)
Ραντζέλοβιτς (2)
Γκιγιέρμε (2)
Μασούρας
Βαλμπουενά
Ποντένσε

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα