Ερυθρός γι' αστέρια, εύκολα η Ντιναμό! (vids)

Ερυθρός γι' αστέρια, εύκολα η Ντιναμό! (vids)

Gazzetta team
Ερυθρός γι' αστέρια, εύκολα η Ντιναμό! (vids)

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας απέσπασε ισοπαλία 2-2 στη Βέρνη από τη Γιουνγκ Μπόις κι έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης. Εύκολα η Ντιναμό!

Με τον Ματέο Γκαρσία να κάνει ιδανικό ντεμπούτο και να σκοράρει, ο Ερυθρός Αστέρας απέσπασε ισοπαλία 2-2 στη Βέρνη από τη Γιουνγκ Μπόις. Οι Σέρβοι ήταν εξαιρετικοί στην Ελβετία, φλέρταραν με ένα μεγάλο διπλό, όμως και η ισοπαλία τους χρίζει φαβορί για τη δεύτερη διαδοχική παρουσία στους ομίλους του Champions League. Oι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Ασάλε, ωστόσο η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση. Ο Μάριν έκανε την ασίστ και ο Ντεγκενέκ πέτυχε το 1-1. Οι Ελβετοί πίεσαν, αλλά οι Σέρβοι ήταν εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι. Μάλιστα, με το... καλημέρα του β' μέρους πήραν προβάδισμα, με τον Γκαρσία να σκοράρει από σέντρα του Γκόμπελιτς. Ωστόσο, στο 76' ο Ορό από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 2-2.

Αγγιξε τους ομίλους η Ντιναμό
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με... φόρα από την τεσσάρα στην Ουγγαρία, παρέσυρε τη Ρόζενμποργκ κι έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης. Οι Κροάτες επιβλήθηκαν εύκολα 2-0 των Νορβηγών στο Μaksimir και άγγιξαν τ' αστέρια. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 8' ο Πέτκοβιτς από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-0. Η πίεση της Ντιναμό ήταν ασφυκτική και ο Ορσιτς στο 28' διαμόρφωσε το 2-0. Η Ρόζενμποργκ προσπάθησε στην επανάληψη, αλλά δεν είχε την ουσία για να μειώσει.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα