Ντολ: «Δεν είμαστε το φαβορί, όλα μπορούν να γίνουν»

Gazzetta team
Ντολ: «Δεν είμαστε το φαβορί, όλα μπορούν να γίνουν»

bet365

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Άγιαξ στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Champions League με τον Τόμας Ντολ να τονίζει πως η ομάδα του δεν είναι φαβορί αλλά θα το παλέψει.

Αρχικά ο Ντολ ανέφερε για το μεγάλο σημερινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ: «Δεν είμαστε το φαβορί. Έπαιξαν φοβερό ποδόσφαιρο και φέτος και πέρυσι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είναι σημαντικό ότι είχαμε μια βδομάδα να προετοιμαστούμε. Όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Με την Καραμπάχ είχαμε περισσότερη πίεση. Θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες».

Για το αν είναι ο στόχος η νίκη και πως θα γίνει: «Πρέπει να αμυνθούμε καλά. Γνωρίζουμε τον Άγιαξ. Η ομαδική δουλειά είναι σημαντική. Αν ανοικτούμε θα έχουμε πρόβλημα. Όλοι θα απολαύσουν αυτό το ματς. Προετοιμαζόμαστε πάντα για την νίκη, ακόμα και στις προπονήσεις. Δεν είμαστε μακριά από τους στόχους μας. Θα δώσουμε τα πάντα. Πριν δύο βδομάδες ήμουν διακοπές και τώρα θα παίξω με τον Άγιαξ. Αφήστε μας να ονειρευτούμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν η ισοπαλία είναι σαν νίκη: «Το οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι. Έχουμε παίκτες που θέλουν να δείξουν την αξία τους. Κάποιοι που έχουν φύγει από τις ομάδες τους πριν με όχι και τόσο καλύτερο τρόπο. Πρέπει να σκοράρουμε και να έχουμε και τύχη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα