Ολυμπιακός: Η προπόνηση στο Καραϊσκάκη και το πρόγραμμα για Κρασνοντάρ

Ολυμπιακός: Η προπόνηση στο Καραϊσκάκη και το πρόγραμμα για Κρασνοντάρ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η προπόνηση στο Καραϊσκάκη και το πρόγραμμα για Κρασνοντάρ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προπόνηση στο Καραϊσκάκη την Κυριακή αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει οριστικά για τους 11 με Κρασνοντάρ. Το πρόγραμμα ενόψει του ματς με τους Ρώσους.
Με προπόνηση που έγινε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Δεν υπήρχε κανένα άλλο πρόβλημα, πλην των γνωστών, για τον Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Πορτογάλος ακόμα... επεξεργάζεται το πως θα ξεκινήσει το ματς με την Κρασνοντάρ. Εάν υπάρχει η πιθανότητα για αλλαγές δεν θα είναι παραπάνω από δύο. Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.
Επίσης το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το ματς με την Κρασνοντάρ έχει ως εξής:
Τρίτη 20/8
16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κώστας Τσιμίκας
18.15 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη
Τετάρτη 21/8
22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
* Η συνέντευξη Τύπου της Κρασνοντάρ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 20/8 στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η προπόνηση της στις 19:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοιχτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα