H ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντά με μηνύσεις και αγωγές στα fake news

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντά με μηνύσεις και αγωγές στα fake news

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντά με μηνύσεις και αγωγές στα fake news

bet365

Αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον προσώπων και συγκεκριμένων αθλητικών ιστοσελίδων, που μετέδωσαν αναληθείς πληροφορίες, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άγιαξ, είναι οι «ασπρόμαυροι».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σχετικά με fake news και υποτιθέμενες «αποκαλύψεις» αναφορικά με το πρόσωπο του μέλους του ΔΣ, Γιώργου Σαββίδη και της αποστολής στην Ολλανδία.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν αποφασίσει να κινηθούν νομικά εναντίον «συγκεκριμένων προσώπων», αλλά και «περιθωριακών site που εκτελούν εντολές», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, καθώς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Άγιαξ μεταδόθηκαν ψευδείς ειδήσεις με υποτιθέμενο επεισόδιο του Γιώργου Σαββίδη στα αποδυτήρια της «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» με τον Κύπριο παρατηρητή διαιτησίας Κώστα Καπιτανή.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν βρισκόταν καν στο Άμστερνταμ την ημέρα του αγώνα, αντίθετα εδώ και πολλές μέρες είναι σε διακοπές στο Λος Άντζελες μαζί με τη γυναίκα του.

Επίσης μετά το τέλος των ευρωπαϊκών αγώνων δεν συμπληρώνεται κανένα «φ.α». όπως ψευδώς αναγράφηκε, αντίθετα τόσο ο διαιτητής, όσο και οι παρατηρητές του αγώνα, ενημερώνουν απευθείας την ΟΥΕΦΑ, με εκθέσεις που δεν δημοσιοποιείται το περιεχόμενο τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα