Σαράλογλου: «Εξαιρετικός ο Σα 'διάβαζε' όλες τις φάσεις»

Δημήτρης Τομαράς
Σαράλογλου: «Εξαιρετικός ο Σα 'διάβαζε' όλες τις φάσεις»

bet365

Ο βοηθός του Μπουρούκ, Ιρφάν Σαράλογλου, αναφέρθηκε στην ήττα της Μπασακσεχίρ από τον Ολυμπιακό και εξήρε κυρίως τον Σα αλλά και σε δεύτερο βαθμό τον Βαλμπουενά.
Ο Σαράλογλου είπε για:
Το ματς: Ήταν ένα ματς που έκρινε το που θα συνεχίζαμε. Δυστυχώς είχαμε προβλήματα με απουσίες από το πρώτο ματς. Εμάς μας έλλειπαν παίκτες μας κυρίως στο δημιουργικό σκέλος. Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός είχε έναν πολύ καλό γκολκίπερ τον Σα, που ήταν ο παίκτης του αγώνα αλλά κανονικά πρέπει να είναι ο παίκτης και των δύο αγώνων. Ο Σα ήταν πολύ καλός και 'διάβαζε' σωστά όλες τις φάσεις. Εμείς χάσαμε πολλά γκολ και ενώ χάσαμε και πέναλτι. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Εμείς συνεχίζουμε στο Europa League και εκείνοι στο Champions League. Θέλουμε τώρα να δούμε τον επόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα και να κερδίσουμε.
Την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Εμείς όμως έχουμε μάθει να παίζουμε έτσι. Στο ποδόσφαιρο παίζουν έντεκα με έντεκα και εκεί κρίνεται μία αναμέτρηση. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός αλλά δεν νομίζω ότι επηρεαστήκαμε.
Το γεγονός ότι επικεντρώνεται στον Σα: Ευχαριστώ τις ευχές σας (σ.σ. για καλή συνέχεια). Ίσως δεν έγινα κατανοητός. Εγώ εξήρα τον Ολυμπιακό και έχει και πολύ καλούς παίκτες στην επίθεση όπως ο Βαλμπουενά, που έχω δουλέψει μαζί του. Όμως ο γκολκίπερ ο Σα ξεχώρισε για την απόδοσή του.
Την ευκαιρία του Ρομπίνιο και την αλλαγή του: Όχι εμείς δεν τιμωρούμε τους παίκτες σε ότι έχει να κάνει με την απόδοσή τους. Δεν θα τον τιμωρούσαμε για μία χαμένη φάση. Η αλλαγή του Ρομπίνιο ήταν να γίνει. Ήταν σύμφωνος και ο παίκτης. Εμείς θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε στο Champions League αλλά δεν τα καταφέραμε.
Το εάν ξεχωρίζει μόνο τον Σα ή και κάποιον άλλον: Δύσκολη ερώτηση. Ίσως του χρόνου να το δούμε αλλιώς.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα