Στο Καραϊσκάκης προπονήθηκε ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Στο Καραϊσκάκης προπονήθηκε ο Ολυμπιακός

bet365

Την Τρίτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασακσεχίρ στη ρεβάνς της νίκης του με 1-0 στην Τουρκία, με τους Πειραιώτες να προπονούνται στο Καραϊσκάκης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε όλους τους παίκτες που έπαιξαν και στο πρώτο ματς στην διάθεσή του, με την προπόνηση να διεξάγεται στο Καραϊσκάκης. Οι Πειραιώτες έχοντας επικρατήσει μέσα στην Τουρκία με 1-0, βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, με τον Πορτογάλο ωστόσο να τους τονίζει συνεχώς πως θα πρέπει να ξεχάσουν τι έγινε στην πρώτη αναμέτρηση και να κοιτάξουν μόνο την ρεβάνς.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα στο Ρέντη, η οποία θα αρχίσει στις 18:00 και για ένα τέταρτο θα είναι ανοικτή στα ΜΜΕ. Την ίδια μέρα και συγκεκριμένα στις 16:30 στο Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στο πλάι του τον σκόρερ του πρώτου ματς, τον Γιώργο Μασούρα. Στις 20:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου της Μπασακσεχίρ και στις 20:30 η προπόνηση της τούρκικης ομάδας (θα είναι επίσης ανοικτή στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα