Φερέιρα: «Μπορούμε να κερδίσουμε στο 2ο ματς τον Άγιαξ και να περάσουμε»

Φερέιρα: «Μπορούμε να κερδίσουμε στο 2ο ματς τον Άγιαξ και να περάσουμε»

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ στέλνοντας... μήνυμα πρόκρισης για την ομάδα του στην συνέχεια του Champions League.
Ο Πορτογάλος προπονητής είπε στο OPEN για:
Τον αγώνα με τον Άγιαξ και την συνέχεια: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξή του μιάς και ήταν το πρώτο επίσημο ματς. Το κλίμα ήταν καταπληκτικό και για εμάς το να παίζουμε μπροστά σε αυτόν τον κόσμο είναι μία έξτρα ώθηση.
Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα που ως δυνατό στοιχείο έχει την κατοχή της μπάλας. Στο α' μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε άλλο σκορ, παρότι δεχθήκαμε γκολ νωρίς. Γυρίσαμε το ματς στο 2-1 και μετά είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες με Πέλκα και Άκμπομ για το 3-1. Από την άλλη ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος με έναν πολύ καλό προπονητή, που δουλεύει πολύ καιρό αυτό το σύνολο. Ο πρώτος στόχος είναι να περάσουμε το εμπόδιο του Άγιαξ και μετά να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε στη ρεβάνς και να περάσουμε. Παρότι είμαι νέος το ποδόσφαιρο με έχει διδάξει πως όλα είναι δυνατά. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και σκληρή δουλειά. Και τα δύο γκολ των αντιπάλων είχαν δόση τύχης αλλά εμείς μπορέσαμε να αντιδράσουμε και να σκοράρουμε. Να μην ξεχνάμε πως πέρυσι ο Άγιαξ δεν έχασε ούτε ένα ματς εκτός έδρας στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα