Ολυμπιακός: Παραμένουν φαβορί οι 11 της Πλζεν για το ματς με Μπασακσεχίρ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Παραμένουν φαβορί οι 11 της Πλζεν για το ματς με Μπασακσεχίρ (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δοκιμάσει σχεδόν τα... πάντα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ωστόσο η επικρατέστερη εκδοχή παραμένει να κατεβάσει στο ματς της Κωνσταντινούπολης ίδια 11άδα με Πλζεν.
Θυμίζουμε τους 11 εκείνου του ματς για το 4-0 των Πειραιωτών με την Πλζεν: Σα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Γιώργο Μασούρα, Ποντένσε, Βαλμπουενά και Γκερέρο.
Η άλλη επιλογή είναι το 4-3-3 με Καμαρά και χωρίς Βαλμπουενά (σ.σ. κάτι όχι πολύ πιθανό) ή το ενδεχόμενο να πάει ο Γάλλος στα άκρα και να μην ξεκινήσει ο Γιώργος Μασούρας. Ο Μαρτίνς πάντως έχει δοκιμάσει σχεδόν τα... πάντα πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ. Ωστόσο ακόμα και τώρα φαίνεται πως τα φαβορί για το βασικό σχήμα του αγώνα της Τετάρτης είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στη ρεβάνς με τους Τσέχους στο Φάληρο.
Ως γνωστόν η 22άδα για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Μπασακσεχίρ είναι με: Σα, Καραργύρη, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Σισέ, Παπαδόπουλο, Μεριά, Τοροσίδη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσο, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο & Ελ Αραμπί.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα