Θα μείνουν αήττητες οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα; (polls)

Gazzetta team
Θα μείνουν αήττητες οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα; (polls)

bet365

ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «ρίχνονται» στα προκριματικά του Champions και του Europa League, θέλοντας να πάρουν όσο το δυνατόν καλύτερο σκορ ενόψει των ρεβάνς, για να διεκδικήσουν την πρόκριση στα playoffs!

Η σεζόν ξεκίνησε ήδη από τα μέσα Ιουλίου, τόσο για τον Ολυμπιακό, τον Άρη και τον Ατρόμητο, που έχουν ήδη δώσει τα πρώτα τους παιχνίδια, όσο και για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που μπήκαν στη διαδικασία της κλήρωσης και της προετοιμασίας για τα πρώτα σημαντικά παιχνίδια της σεζόν.

Οι πέντε ελληνικές ομάδες κατόρθωσαν να προσπεράσουν τα εμπόδια του δεύτερου προκριματικού γύρου, τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa League και μάλιστα με… στυλ, αφού μέτρησαν συνολικά 4 νίκες και 2 ισοπαλίες! Οι Πειραιώτες έφυγαν με το 0-0 από την Τσεχία κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και συντρίβοντάς την με 4-0 στο Φάληρο, πήραν την πρόκριση, οι Θεσσαλονικείς νίκησαν στην Κύπρο την ΑΕ Λεμεσού (0-1) έπειτα από τη «λευκή» ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης και πανηγύρισαν την επιτυχία τους μαζί με τους οπαδούς τους που βρέθηκαν στις κερκίδες, ενώ ο Ατρόμητος πήρε δυο νίκες κόντρα στη Ντουνάισκα Στρέντα (1-2, 3-2), συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια!

Οι εντυπώσεις ως τώρα έχουν κερδηθεί, ωστόσο τα πράγματα γίνονται πλέον δυσκολότερα, αφού, κατά πρώτον, αυξάνονται οι απαιτήσεις, ενώ κατά δεύτερον «σοβαρεύουν» και οι αντίπαλοι. Φυσικά κορυφαίος όλων είναι αυτός του ΠΑΟΚ, που μπαίνει τώρα στη διαδικασία των προκριματικών του Champions League, συναντώντας στον τρίτο γύρο τον Άγιαξ. Παράλληλα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπασάκσεχίρ, η ΑΕΚ που επίσης αυτή τη βδομάδα ξεκινάει απέναντι στην Κραϊόβα, ο Άρης με τη Μόλντε και ο Ατρόμητος κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας πρέπει να μοχθήσουν, για να πανηγυρίσουν.

Δείτε την απόδοση να μείνουν αήττητες όλες οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Η πρόκληση είναι μεγάλη, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, καθώς η καταξίωση έρχεται κυρίως μέσω των ευρωπαϊκών διακρίσεων, όσο και σε εθνικό. Η Ελλάδα θέλει να ανέβει στη 15η θέση της UEFA, προκειμένου να διατηρήσει πέντε ομάδες στις διοργανώσεις της και κάθε θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση αποτελεί ζητούμενο σπουδαίας σημασίας.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πόσο καθοριστικό θα είναι αν το βράδυ της Πέμπτης βρει τις ελληνικές ομάδες να έχουν μείνει αήττητες! Για τον ΠΑΟΚ, που θα υποδεχθεί τον Αίαντα, αυτό θα σημαίνει πως θα έχει (τουλάχιστον) διατηρήσει τις ελπίδες του για το «θαύμα», ενώ η κατάμεστη Τούμπα αποτελεί το πρώτο σοβαρό «επιχείρημα» για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Οι υπόλοιποι αγωνίζονται εκτός έδρας. Αναπόφευκτα ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται ακατόρθωτο. Η πιθανότητα να μείνουν αήττητες οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα σίγουρα θα κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο να «ανασάνει» βαθμολογικά, ενώ θα φέρει και τις ομάδες ακόμα πιο κοντά στα playoffs και συνεπώς, στους ευρωπαϊκούς ομίλους!

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα