Τεν Χαγκ: «Θα αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ ο Φαν Ντε Μπέεκ»

Gazzetta team
Τεν Χαγκ: «Θα αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ ο Φαν Ντε Μπέεκ»

bet365

Ο τεχνικός του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της Τούμπας επισήμανε πως ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ θα αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και ότι δεν υπάρχει κάποια διαφορετική ενημέρωση.
Ο Τεν Χαγκ είπε για:
Τον Ντε Μπέεκ: Είναι στην αποστολή και θα παίξει κανονικά. Δεν το ξέρουμε 100% αν θα φύγει. Αυτήν την στιγμή είναι στον Άγιαξ και θα παίξει και στα δύο παιχνίδια. Θα αγωνιστεί και στα δύο ματς. Δεν μου έχουν πει τίποτα στον Άγιαξ και δεν έχουμε διαφορετική ενημέρωση. Θα παίξει κανονικά δεν υπάρχει θέμα.
Το ματς και τους νέους παίκτες: Οι καινούριοι παίκτες θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν αυτοί τον νέο ρόλο.
Τους παίκτες που ξεχωρίζει από ΠΑΟΚ: Είναι ένα δυνατό σύνολο αλλά σίγουρα η μπροστινή γραμμή με τον Πέλκα και τον Μπίσεσβαρ, ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατή, με πολύ καλούς παίκτες.
Το αν είναι υπολογίσιμος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ: Ναι, πιστεύω πως ναι. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε εμείς τον εαυτό μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί από ότι ήμασταν το Σάββατο στον αγώνα πρωταθλήματος με την Φίτεσε.
Τον Τάντιτς και το περιβραχιόνιο του αρχηγού: Αυτός είναι ο πρώτος αρχηγός μας και ως δεύτερος είναι ο Μπλιντ.
Το αν είναι πλεονέκτημα οι επίσημες υποχρεώσεις του Άγιαξ: Δεν ξέρουμε αν είναι πλεονέκτημα ακόμη ψάχνουμε να φτιάξουμε την ομάδα, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Θα δουλέψουμε μέσα από τις προπονήσεις και θα φανεί αύριο πόσο πλεονέκτημα έχουμε.
Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο ομάδων: Η κάθε ομάδα έχει τις δυνατότητές της. Δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο να σκεφτούμε και να φοβηθούμε, εμείς θα πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ.
Τους ισπανόφωνους παίκτες του Άγιαξ: Μιλάμε αγγλικά στην ομάδα. Υπάρχουν και αρκετοί που μιλούν ισπανικά και μπορούν να μας βοηθήσουν να υπάρχει συνεννόηση.
Την τακτική του προσέγγιση: Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε να απλωθούμε στο γήπεδο, γιατί πιστεύουμε ότι θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που θα παίξει κλειστά και θα πρέπει να πρεσάρουμε.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα