Αντίπαλοι ελληνικών ομάδων: Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές!

Gazzetta team
Αντίπαλοι ελληνικών ομάδων: Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές!

bet365

Τα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά προκριματικά έχουν ξεκινήσει, AEK, Άρης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «καλοβλέπουν» τους ομίλους και η κλήρωση για τα playoffs πλησιάζει, με τα προγνωστικά να... δίνουν και να παίρνουν!

Απαιτητική από νωρίς τον Ιούλιο έχει εξελιχθεί η διαδικασία των προκριματικών του Champions και του Europa League για τους ελληνικούς συλλόγους, αφού συγκριτικά με το παρελθόν, έχουν χαθεί οι προνομιακές απευθείας προκρίσεις σε ομίλους. Έτσι, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, οι ομάδες που έχουν το «δικαίωμα» να ρίξουν τη ζαριά τους για να συμμετέχουν στις δυο διοργανώσεις, καλούνται να αποκλείσουν από νωρίς αρκετούς αντιπάλους, ώστε να παίζουν στην Ευρώπη τουλάχιστον ως τον Δεκέμβριο.

Φέτος πέντε ελληνικές ομάδες συμμετέχουν στα προκριματικά. Ο Ολυμπιακός, ο Άρης και ο Ατρόμητος ξεκίνησαν από τον δεύτερο γύρο, αποκλείοντας τη Βικτόρια Πλζεν για το Champions League και την ΑΕ Λεμεσού και τη Ντουνάισκα Στρέντα για το Europa League αντίστοιχα. Πριν τις κόντρες τους με τη Μπασάκσεχίρ, τη Μόλντε και τη Λέγκια Βαρσοβίας, θα μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στα playoffs, εφόσον προκριθούν.

Στη διαδικασία μπαίνουν και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, κόντρα στον Άγιαξ και την Κραϊόβα αντίστοιχα. Πάμε να δούμε τα ζευγάρια και των πέντε, από τα οποία θα προκύψουν οι πιθανοί αντίπαλοί τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κράσνονταρ - Πόρτο και Κλαμπ Μπριζ - Ντιναμό Κιέβου. Αυτοί είναι οι σύλλογοι, από τους οποίους θα προκύψουν οι πιθανοί αντίπαλοι των Πειραιωτών, που με μια πρώτη ανάγνωση θα ήθελαν να αποφύγουν το πρώτο ζευγάρι, όπου πιθανότατα θα προκριθεί η Πόρτο. Εφόσον ο Ολυμπιακός αποκλείσει τη Μπασάκσεχίρ, θα κληρωθεί με τον νικητή του πρώτου ή του δεύτερου ζευγαριού, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες και την αγωνία να κορυφώνεται!

Δείτε τις αποδόσεις για τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού.

ΠΑΟΚ

Το «θηρίο» του Άγιαξ αποτελεί σοβαρότερο εμπόδιο για τους Θεσσαλονικείς, συγκριτικά με ό,τι τους περιμένει στα playoffs, αν αποκλείσουν τους Ολλανδούς. Η Γιουνγκ Μποϊζ, η Σλάβια Πράγας και οι νικητές των ζευγαριών ΑΠΟΕΛ - Καραμπάχ και Μάριμπορ - Ρόζεμποργκ κάνουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μη... βλέπει την ώρα, αφού σε περίπτωση που επικρατήσουν του Αίαντα, σίγουρα θα έχουν ευκολότερο έργο για να μπουν στους ομίλους!

Δείτε τις αποδόσεις για τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ

ΑΕΚ

Η Ένωση ξεκινάει τις υποχρεώσεις της από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, κόντρα στην Κραϊόβα. Αν προκριθεί, στα playoffs την περιμένει μια εκ των νικητών των ζευγαριών Σπάρτα Πράγας - Τραμζονσπόρ, Φέγενορντ - Ντιναμό Τιφλίδας, ΑΕΚ Λάρνακας - Γάνδη και Λουκέρνη - Εσπανιόλ. Με εξαίρεση τη Σπάρτα Πράγας, την ΑΕΚ Λάρνακας και τη Ντιναμό Τιφλίδας, οι υπόλοιπες κρύβουν λίγο ή πολύ κινδύνους. Φυσικά προέχει να ξεκαθαρίσει η πρόκριση της ΑΕΚ, καθώς φυσικά και των παραπάνω ζευγαριών.

Δείτε τις αποδόσεις για τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ.

Άρης

Οι «κίτρινοι» άφησαν εκτός συνέχειας την ΑΕ Λεμεσού στον δεύτερο προκριματικό του Europa και τώρα αντιμετωπίζουν τη Μόλντε. Εφόσον προκριθούν εκ νέου, θα συναντήσουν μια εκ των νικητών των Αντβέρπ - Βικτόρια Πλζεν, Μπρόντμπι - Μπράγκα, Βαντούζ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάλμε - Ζρίνσκι και Παρτιζάν - Μαλάτιασπορ. Οι πιθανότητες είναι ποικίλες για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που πάντως θα κοιτάξει πρώτα την κόντρα με τους Νορβηγούς πριν σκεφτεί τα πιθανά «κοντραρίσματα» στα playoffs.

Δείτε τις αποδόσεις για τους πιθανούς αντιπάλους του Άρη.

Ατρόμητος

Μπορεί να... τρόμαξαν, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου απέκλεισαν τη Ντουνάισκα Στρέντα και μάλιστα με δυο νίκες. Πλέον θα συναντήσουν τη Λέγκια Βαρσοβίας κι εφόσον προκριθούν, θα παίξουν με μια εκ των Τορίνο - Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, Βέντσπιλς - Γκιμαράες, Αούστρια Βιέννης - Απόλλων Λεμεσού και Μίντιλαντ - Ρέιντζερς. Οι δυσκολίες σε όλα τα ζευγάρια είναι πολλές, ωστόσο, όπως και στις παραπάνω περιπτώσεις, προέχουν οι Πολωνοί πριν ασχοληθούν οι Περιστεριώτες με κάποιον από τους παραπάνω.

Δείτε τις αποδόσεις για τους πιθανούς αντιπάλους του Ατρόμητου.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα