ΠΑΟΚ: To παλεύουν Καντουρί - Ενρίκε

ΠΑΟΚ: To παλεύουν Καντουρί - Ενρίκε

ΠΑΟΚ: To παλεύουν Καντουρί - Ενρίκε

bet365

Δύο πονοκέφαλοι υπάρχουν για τον Αμπέλ Φερέιρα λίγες ώρες πριν από το πρώτο ραντεβού με τον Άγιαξ. Το βασικότερο πρόβλημα έχει να κάνει με την ετοιμότητα του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση, ακολουθεί ειδική αγωγή για να υποχωρήσει η φλεγμονή και την Κυριακή (4/8) προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πέδρο Ενρίκε έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η μεγάλη ώρα πλησιάζει, η σεζόν ξεκινά κι ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζεται να ριχτεί στη… μάχη της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Η προπόνηση της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα κάτω από συνθήκες καύσωνα παρά το πρωινό της ώρας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ειδικά όσο μετράμε αντίστροφα για τη σέντρα, δουλεύει συνεχώς στον τομέα της τακτικής προκειμένου να πάρει από τους ποδοσφαιριστές του αυτό ακριβώς που ζητάει προκειμένου να έρθει η πρόκριση.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολουθεί αγωγή, ωστόσο, προπονήθηκε κανονικά και καταβάλλει προσπάθεια να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα της Τρίτης (06.08), όπως κι ο Πέδρο Ενρίκε , ο οποίος επίσης ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος.

Τη Δευτέρα (05.08) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την προπόνηση να είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ για τους εκπροσώπους του Τύπου».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα