Φαβορί κόντρα στη Μπασάκσεχιρ ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (polls)

Gazzetta team
Φαβορί κόντρα στη Μπασάκσεχιρ ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (polls)

bet365

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τη Μπασακσεχίρ και οι αποδόσεις τόσο για το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, όσο και για την πρόκριση στα playoffs του Champions League κεντρίζουν το ενδιαφέρον!

Το όνομα της Βικτόρια Πλζεν δεν «τρόμαξε» κανέναν, αλλά τα καλοκαιρινά προκριματικά αποτελούν μια ιδιαίτερη διαδικασία, που πάντα κρύβει κινδύνους. Οι Πειραιώτες μπορούσαν να ποντάρουν στην ποιότητά τους, στην περσινή εμπειρία, αλλά και στο γεγονός ότι ο βασικός κορμός τους, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, έμεινε ανέγγιχτος φέτος.

Με εξαίρεση την απώλεια του Κώστα Φορτούνη, οι περσινοί πρωταγωνιστές, με τους Σεμέδο και Βαλμπουενά να προσθέτουν ποιότητα στην 11αδα, ήρθε πρώτα το 0-0 της Τσεχίας και στη συνέχεια το επιβλητικό 4-0 κόντρα στη Βικτόρια στο Φάληρο. Πλέον ο 3ος προκριματικός του Champions League είναι πραγματικότητα και η Μπασάκσεχίρ περιμένει στην Τουρκία για το πρώτο παιχνίδι!

Εκεί, στην Κωνσταντινούπολη, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο «βήμα», για να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στον μέγα στόχο των ομίλων της διοργάνωσης. Η Μπασακσεχίρ αποτελεί υπολογίσιμο αντίπαλο, μάλλον ισχυρότερο από τη Βικτόρια Πλζεν, όμως ο Ολυμπιακός απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την εποχή και με την ψυχολογία στο ζενίθ.

Στο «Fatih Terim Stadium», όπου θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι στις 7 Αυγούστου, καλείται αρχικά να προστατεύσει την εστία του και δευτερευόντως να σκοράρει, ώστε να έχει όσο το δυνατόν ευκολότερο έργο στη ρεβάνς της 13ης Αυγούστου. Ο τρόπος παιχνιδιού του Μαρτίνς βέβαια σε τίποτα δεν προϊδεάζει για κλειστό παιχνίδι χωρίς φάσεις, αφού ο Ολυμπιακός επιτίθεται και ψάχνει το γκολ ανεξαρτήτως έδρας.

Υπό αυτό το πρίσμα, το ενδεχόμενο να επιτευχθούν 2-3 γκολ στο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, όπως και το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε τις αποδόσεις για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπασακσεχίρ, στην Κωνσταντινούπολη.

Ένα καλό αποτέλεσμα θα δώσει το έναυσμα για νέο… πάρτι πρόκρισης στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Άλλωστε, οι αποδόσεις χρίζουν τον Ολυμπιακό φαβορί κόντρα στους Τούρκους, που έχουν αλλάξει προπονητή, διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες, όμως είναι αμφίβολο αν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν στις καλοκαιρινές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού κι αν μπορούν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο της περσινής επιτυχημένης σεζόν, που ολοκληρώθηκε πάντως άσχημα, με δυο νίκες στα τελευταία εννέα παιχνίδια.

Δείτε τις αποδόσεις για την πρόκριση του Ολυμπιακού με τη Μπασακσεχίρ.

Από κει και πέρα, η μεγάλη… εικόνα περιλαμβάνει τους Πειραιώτες στο γήπεδο τον Σεπτέμβριο και το «σεντόνι» του Champions League στα μεγάφωνα του γηπέδου που θα αγωνίζεται! Για τους παίκτες, αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς, η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης αποτελεί «όνειρο» και το ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν. Πιθανοί αντίπαλοί του είναι οι νικητές των ζευγαριών Κράσνονταρ - Πόρτο και Μπριζ - Ντιναμό Κιέβου.

Μετά την επιβλητική πρόκριση επί της Βικτόρια Πλζεν προσφέρεται και η πιθανότητα να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός δυο ακόμα φορές και να βρεθεί επίσημα στη Νιόν στις 30 Αυγούστου, στην κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης.

Δείτε τις αποδόσεις για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα