Βρμπα: «Πολύ καλές μονάδες στην επίθεση ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
Βρμπα: «Πολύ καλές μονάδες στην επίθεση ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Πάβελ Βρμπα, τεχνικός της ομάδας της Βικτόρια Πλζεν, έκανε τις δικές του εκτιμήσεις για το ματς με τον Ολυμπιακό. Τι είπε εκ μέρους των παικτών ο Ρέζνικ.
Ο Βρμπα είπε στην Σ.Τ. για:
Την ποιότητα του Ολυμπιακού: Νομίζω ότι στην επίθεσή του έχει πολύ καλές μονάδες και πολλές ο Ολυμπιακός.
Την τετράδα της άμυνάς του: Σχετικά με τους παίκτες τώρα τελευταία έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές έχω να πω. Είναι πάντα δύσκολο να διαλέξω τους 18. Ο κάθε υγιής που θα είναι και σε καλή κατάσταση πρέπει να παίζει. Πάντα θα είναι δύσκολο. Δεν θα σας πω ποιοι θα παίξουν αλλά αυτοί που διαλέξω θα τα δώσουν όλα και θα βοηθήσουν για τον στόχο της πρόκρισης.
Την απουσία του Τσέρμακ: Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Θα βάλουμε κάποιον πιο γρήγορο στην θέση του, γιατί η πίεση που θα έχουμε θα είναι μεγάλη. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα μας λείψει.
Το εάν περιμένει έκπληξη από τον Μαρτίνς: Ο κάθε τεχνικός θα θέλει να εκπλήξει τον αντίπαλό του άρα θα το δούμε αύριο αυτό (σ.σ. γέλια).
Το περσινό ματς με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εάν είναι... μάθημα: Για εμένα οδηγοί αποτελούν πιο καλά παιχνίδια όπως με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κοπεγχάγη και Λάρνακα.
Την σημασία της αναμέτρησης: Για κάθε κλαμπ ένα τέτοιο ματς είναι σπουδαίος. Και για τις δύο ομάδς είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας ο αυριανός. Είναι υψίστης σημασίας για την κάθε ομάδα και προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Champions League.
Ο Ρέζνικ εκπροσωπώντας τους παίκτες είπε:
Για το πως νιώθει: Εάν δεν ήμουν καλά δεν θα έπαιζα ούτε με την Καρβίνα.
Για την ατμόσφαιρα και τον καιρό: Νομίζω ότι έχουμε παίξει ξανά σε τέτοιες συνθήκες αλλά και σε γεμάτα γήπεδα. Ίσως να υπάρξει ένα πρόβλημα στην μεταξύ μας επικοινωνία αλλά δεν θα μας εμποδίσει ιδιαίτερα αυτό.
Για το ότι σκοράρουν κυρίως στο 2ο μέρος: Εμείς παίζουμε πάντα δυνατά από την αρχή του αγώνα. Ίσως να βάζουμε πιο πολλά γκολ στο β' μέρος αλλά προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις από την αρχή. Το κάνουμε και στο α' και στο β' 45λεπτο.
Για την... συνταγή της πρόκρισης: Εγώ δεν έπαιξα στο πρώτο ματς αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού παίζουν και πιέζουν ψηλά και είναι γρήγοροι. Στο 1ο ματς δεν σκοράραμε αλλά δεν είχαμε και τύχη. Εδώ θέλουμε να βάλουμε ένα γκολ και εάν τα καταφέρουμε θα πλησιάσουμε στην πρόκριση. Εάν γίνει αυτό μετά ο αντίπαλος θα θέλει 2 γκολ για να περάσει.
Για τα 2 γκολ του Κρμέντσικ με Καρβίνα: Εγώ εύχομαι να είναι πάντα καλά. Ήταν τραυματίας και όλοι ξέραμε πως θα το ξεπεράσει και θα σκοράρει ξανά. Θα πηγαίνει όλο και πιο καλά.
Για το πόσο σημαντικό είναι να κρατήσουν το μηδέν στην αρχή και το περσινό ματς με Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Κάθε αρχή του αγώνα είναι πολύ σημαντική. Πιστεύω ότι θα μπούμε δυνατά και θα συνεχίσουμε έτσι για το θετικό αποτέλεσμα.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα