Αγιαξ – ΠΑΟΚ: Κατασκοπεία και εισιτήρια (pic)

Αγιαξ – ΠΑΟΚ: Κατασκοπεία και εισιτήρια (pic)

bet365

Άνθρωπος του ΠΑΟΚ θα βρεθεί το Σάββατο (27/7) στο Άμστερνταμ για τον τελικό του ολλανδικού Σούπερ Καπ, ενώ τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα (6/8) έχουν εξαφανιστεί. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Το βράδυ του Σαββάτου (27/7) ο Άγιαξ υποδέχεται την PSV στον τελικό του ολλανδικού Σούπερ καπ και στις κερκίδες της «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» θα βρίσκεται άνθρωπος από το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ,

Ο Χοσέ Τιάγκο Μαγκαλάες Ντα Κόστα, αναλυτής στο τεχνικό τιμ του Αμπέλ Φερέιρα, θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό και να μεταφέρει όσα δει στον Πορτογάλο τεχνικό του «Δικεφάλου» ένοψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων στις 6 Αυγούστου για τον 3Ο προκριματικό γύρο του Champions League.

SOLD OUT

H «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» το βράδυ της 13ης Αυγούστου, στη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα είναι κατάμεστη, καθώς από την Παρασκευή (26/7) ανακοινώθηκε sold out από τη διοίκηση του Άγιαξ.

Οι Ολλανδοί προχώρησαν στην έκδοση «πακέτου» εισιτηρίων για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν να δώσουν το επόμενο διάστημα στην Ευρώπη οι νταμπλούχοι Ολλανδίας, αφού αν αποκλειστούν από το Champions League, η πορεία τους θα συνεχιστεί στα πλέι όφ του Europa League.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει στη διάθεση του 2.100 εισιτήρια συν κάποια ακριβά εισιτήρια για τις VIP θέσεις του γηπέδου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα