Winmasters.gr: θα σκοράρει ο Βαλμπουενά, χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό;

Gazzetta team
Winmasters.gr: θα σκοράρει ο Βαλμπουενά, χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό;

bet365

Η ώρα για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν έφτασε για τον Ολυμπιακό! Η μάχη θα δοθεί Τρίτη 23/7 στο Πλζεν (20:00) εναντίον της τοπικής Βικτόρια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

H winmasters.gr έχει ετοιμάσει τις πιο έξυπνες επιλογές σε ανταγωνιστικές αποδόσεις* για το πρώτο ματς των προκριματικών!

Τί κι αν βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιριού, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δίνει το πρώτο από τα δύο κομβικά ματς που θα καθορίσουν το ευρωπαϊκό της μέλλον! Η κληρωτίδα ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού στις 19/6 και έβγαλε την τσέχικη ομάδα έναντι της έτερης υποψήφιας Αϊντχόφεν και τώρα ήρθε η ώρα της.. κρίσης! Θα πάρει ο Ολυμπιακός ένα αποτέλεσμα-προίκα για τη ρεβάνς του Καραϊσκάκης;

Ο Ολυμπιακός έκανε μια προετοιμασία εξπρές και την ολοκλήρωσε με νίκη (3-0) στο φιλικό εναντίον της Νότιγχαμ στις 16/7. Μεγάλος απών ο αρχηγός Κώστας Φορτούνης ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για τουλάχιστον έξι μήνες. Από την άλλη η Βικτόρια Πλζεν ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στο τσέχικο πρωτάθλημα (13/7) με νίκη 3-1 επί της Σίγκμα Όλομουτς. Η ομάδα του Βρμπα δεν εντυπωσίασε αλλά έκανε το καθήκον της. Θα το κάνει άραγε και απέναντι στους ερυθρόλευκους;

Στην winmasters.gr θα βρεις πλήθος ειδικών στοιχημάτων*, αλλά και συναρπαστικές αγορές για παίκτες, με τις επιλογές για τον Ματιέ Βαλμπουενά να ξεχωρίζουν.

Συγκεκριμένα, οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα βρουν τα παρακάτω στοιχήματα σε ανταγωνιστικές αποδόσεις για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού:

  • Να σκοράρει και η ομάδα του να κερδίσει

  • Να σκοράρει με απευθείας φάουλ

  • Να δώσει ασίστ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα