Ο Ολυμπιακός στην Τσεχία για νίκη πρόκριση στην Ευρώπη (infographics & polls)

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός στην Τσεχία για νίκη πρόκριση στην Ευρώπη (infographics & polls)

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League με την Βικτόρια Πλζεν με στόχο την πρόκριση.

Οι ευρωπαϊκές βραδιές αρχίζουν από τον Ιούλιο! Ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ (20:00) θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Πλζεν στο πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου για το Champions League με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση.

Μία πρόκριση που θα του εξασφαλίσει ευρωπαϊκό όμιλο ακόμα κι αν αποκλειστεί στη συνέχεια από την Μπασακσεχίρ (θα είναι σίγουρα στο Europa League) και φυσικά θα τον διατηρήσει ζωντανό στο μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από το Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Τσεχία από την Δευτέρα δεν έχουν κάποιο νεότερο αγωνιστικό πρόβλημα και ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται τον φορμαρισμένο Γκερέρο για την κορυφή της επίθεσης.

Πρώτος σκόρερ και Γκερέρο και 1-2 τελικό

Ο Μίγκελ Γκερέρο είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού στην προετοιμασία της ομάδας. Είναι μέσα στα 8 από τα 10 γκολ της προετοιμασίας και όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα του δώσει φανέλα βασικού.

Μάλιστα στο Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ υπάρχει το συνδυαστικό στοίχημα που θέλει τον Μίγκελ Γκερέρο να σκοράρει πρώτος και ο Ολυμπιακός να νικάει με 2-1 σε απόδοση 31.00.

Σκόρερ Βαλμπουένα και ο Ολυμπιακός 4.5 κόρνερ

Βασικός θα είναι και ο Ματιέ Βαλμπουένα. Ο Γάλλος πλέον θα έχει τον ρόλο του Φορτούνη στην ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν πολλά από την εμπειρία του.

Και για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό υπάρχει αγορά στο Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Πιο συγκεκριμένα να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και ο Ολυμπιακός να έχει over 4.5 κόρνερ στο ματς. Αυτό το combo σε απόδοση 7.50.

Πολλά ειδικά στοιχήματα

Εκτός από τα συνδυαστικά στοιχήματα που μπορούν να βρουν οι παίκτες στο Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ υπάρχουν και δεκάδες ειδικά στοιχήματα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Από το ποιος θα σκοράρει πρώτος στο ματς, ποιος θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι και εάν υπάρχει κάποιος παίκτης που μπορεί να σημειώσει χατ-τρικ στον αγώνα!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα