Το ανόητο πέναλτι που άφησε τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους (vid)

Το ανόητο πέναλτι που άφησε τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους (vid)

Αντώνης Σαούλης
Το ανόητο πέναλτι που άφησε τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους (vid)

bet365

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε μια ανάσα από μία ευνοϊκή κλήρωση, μιας και θα ήταν στους ισχυρούς, αλλά το χαζό πέναλτι του τερματοφύλακα της Πιαστ στο ματς με την ΜΠΑΤΕ τον άφησε στους ανίσχυρους.

Ροβανιέμι - Αμπερντίν με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι ελπίδες που είχε ήταν ελάχιστες. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε τρεις αποκλεισμούς από τέσσερις ομάδες που ήταν από πάνω του για να μπει στους ισχυρούς ενόψει της κλήρωσης της Δευτέρας για τον τρίτο προκριματικό γύρο. Και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα μετά τα πρώτα παιχνίδια. Κι αυτό γιατί η Σέλτικ ουσιαστικά είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή της. Ετσι ο ΠΑΟΚ ήθελε την Τετάρτη να αποκλειστεί και η Λουντογκόρετς και η Αστάνα και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Οι αγώνες εξελίσσονταν εξαιρετικά για τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί η Λουντογκόρετς έχανε στην Βουλγαρία από την Φερεντσβάρος (2-3 τελικό) και δεν θα συνέχιζε στην διοργάνωση και περίμενε τι θα κάνει η Αστάνα μέσα στην Κλουζ και η ΜΠΑΤΕ μέσα στην Πιαστ.

Δεκαπέντε λεπτά πριν το τέλος των δύο αγώνων η Κλουζ είχε σκορ πρόκρισης κι άφηνε εκτός την Αστάνα, την ίδια ώρα που στην Πολωνία η Πιαστ νικούσε την ΜΠΑΤΕ κι επίσης την άφηνε εκτός.

Ομως στο 82' ο τερματοφύλακας της Πιαστ, Φράντισεκ Πλαχ έκανε ένα ανόητο πέναλτι με αποτέλεσμα η ΜΠΑΤΕ να ισοφαρίσει σε 1-1 (σκορ για παράταση). Στη Ρουμανία η Κλουζ τελικά κράταγε το 3-1 και πέρναγε στην επόμενη φάση όμως στην Πολωνία το ματς δεν πήγε ποτέ στην παράταση μιας και στο 87' βρήκε και δεύτερο γκολ κι άφησε έτσι τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους.

Δείτε στο 4:28 τη φάση του πέναλτι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα