Champions League: Το καλύτερο όλων των εποχών!

Champions League: Το καλύτερο όλων των εποχών!

bet365

Το φετινό Champions League δεν θέλουμε να τελειώσει. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε να βλέπουμε τα videos από τις ματσάρες που έχουν γίνει. Δεν γίνεται να μην παραδεχτούμε πως αυτή η διοργάνωση που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες ήταν η κορυφαία όλων των εποχών!

Το φετινό Champions League μάς αποδεικνύει πως η πιο λάθος φράση που έχει ακουστεί για το ποδόσφαιρο είναι πως «22 εκατομμυριούχοι τρέχουν πίσω από μία μπάλα».

Βλέποντας τα φετινά ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποιος μπορεί να σταθεί σε μια τόσο ρηχή - τελικά - πρόταση.

Ποιος έπεσε για ύπνο στις 22:00 το και μόλις ξύπνησε δεν άνοιξε το παράθυρο να τον φυσήξει αέρας βλέποντας πως ο Άγιαξ νίκησε 4-1 την πρωταθλήτρια και κάτοχο του τροπαίoυ Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «σπίτι» της.

Ποιος δεν άρχισε να κουμπώνει χάπια όταν έχασε το πρώτο 10άλεπτο στο Σίτι-Τότεναμ όπου είχαν ήδη μπει τέσσερα (!) γκολ!

Ποιος δεν... τρελάθηκε με το γκολ του Γιορέντε και ποιος δεν κράτησε την αναπνοή του περιμένοντας να δει την απόφαση του Τσακίρ μετά τη χρήση του VAR!

Αλήθεια, ποιος θα πόνταρε έστω και μισό ευρώ ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάει στο «Παρκ ντε Πρενς» και θα βάλει τρία γκολ; Τρία! Στην ομάδα της οποίας το ρόστερ κοστίζει κοντά στο 1 δις ευρώ και που φυσικά είχε νικήσει τους «κόκκινους διαβόλους» στην Αγγλία με 2-0. Ελάτε, τώρα, και το... σπίτι σας θα βάζατε πως οι Γάλλοι θα ήταν στους «8» του θεσμού.

Τα «μωρά» του Έρικ Τεν Χακ, ανεξάρτητα από το χθεσινό αποκλεισμό, δεν σας... έριξαν στα βαριά;

Εντάξει, θα είπατε «τυχαία η πρόκριση επί της Ρεάλ». Στο 2-1 μέσα στο Τορίνο, δεν αρχίσατε να καταλαβαίνετε πως πρόκειται για μια νέα ποδοσφαιρική επανάσταση απ' αυτό το σύνολο των «μωρών» του ολλανδικού συλλόγου;

Αυτά τα «μωρά» σας... αποτελείωσαν και με το διπλό στο Λονδίνο. Αυτά σας έκαναν να αλλάξετε κανάλι στο 2-0 επί της Τότεναμ

Όμως, είπαμε, το ποδόσφαιρο είναι τελικά κάτι το ανεξήγητο. Πώς μπορείς να εξηγήσεις την ανατροπή της ομάδας του Ποκετίνο; Πώς μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα του Αργεντινού, ο οποίος έπεσε στο χορτάρι του «Κρόιφ Αρένα» μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει κι ο ίδιος τί έπος γράφτηκε στο Άμστερνταμ!

Υπάρχουν λέξεις για να περιγράψεις το χατ τρικ του Λούκας Μόουρα στο 95;

Ίσως κι ένας ποιητής να σταματήσει να γράφει και να αραδιάζει λέξεις στο χαρτί, αφήνοντας την εικόνα να τα «πει» όλα. Να βγάλει μέσα από τη ψυxή του καθενός φιλάθλου όλα αυτά που έχουμε δει μέσα σε 24 ώρες.

Κι αφήσαμε το έπος του Άνφιλντ για το τέλος. Χωρίς Φιρμίνο, χωρίς Σαλάχ κι όμως η Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ είναι στον τελικό για δεύτερη σερί χρονιά.

Οι «reds», έχοντας το φορτίο των τριών τερμάτων στην πλάτη τους, έκαναν όλο τον κόσμο να ψάχνει τον... δεύτερο του τελικού.

Και 'δω έρχεται κάποια ανώτερη δύναμη - ίσως να είναι κι αυτή του Άνφιλντ - να γελάσει βροντερά . Τέσσερα η Λίβερπουλ, μηδέν η Μπαρτσελόνα κι η ομάδα του Μέρσισαϊντ έτοιμοι να διεκδικήσει το 6ο Champions League της ιστορίας της!

Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το πως θα είναι ο τελικός ήδη ξέρουμε πως φέτος είδαμε το καλύτερο Champions League όλων των εποχών.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα