«Καυτό» το Γιουβέντους - Ατλέτικο, τελειώνει την πρόκριση η Σίτι

Κώστας Ζάλιαρης
«Καυτό» το Γιουβέντους - Ατλέτικο, τελειώνει την πρόκριση η Σίτι

bet365

Η Γιουβέντους από την περασμένη εβδομάδα έχει φτιάξει κλίμα για την επιχείρηση ολικής ανατροπής απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ταξίδεψε στο Τορίνο με τον Γοδίν και... κάβα τα δυο γκολ από το πρώτο ματς. Η Σίτι υποδέχεται τη Σάλκε έχοντας... σχεδόν καθαρίσει την πρόκριση.

Στο Τορίνο συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της αποψινής βραδιάς (22:00, CosmoteSport 2 HD) στην 4η και τελευταία εβδομάδα των αγώνων των «16» του Champions League.

Η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά το 2-0 επί της Γιουβέντους στη Μαδρίτη, ταξίδεψε στην Ιταλία για να υπερασπιστεί ό,τι κατάφερε να πάρει στο πρώτο παιχνίδι, τη στιγμή που οι «μπιανκονέρι» έχουν ξεκινήσει... εκστρατεία εδώ και μια εβδομάδα για να γυρίσουν την κατάσταση, έχοντας ως σύνθημα το «ετοιμαστείτε για το come-back».

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Αλέγκρι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κεντίρα, Μπαρτσάλι, Ντε Σίλιο και Ντάγκλας Κόστα, τιμωρημένος είναι ο Άλεξ Σάντρο, ενώ αν πάρει κάρτα θα χάσει το επόμενο ματς ο Ματουϊντί...

Από την πλευρά της η Ατλέτικο έχει τιμωρημένο τον Ντιέγκο Κόστα και τον Πάρτεϊ, ενώ εκτός έμειναν οι Ερνάντες και Φιλίπε Λουίς.

Στο Μάντσεστερ (22:00, CosmoteSport 1 HD), η Σίτι, μετά την τρομερή ανατροπή και μάλιστα με παίκτη λιγότερο απέναντι στη Σάλκε στο πρώτο ματς, έφυγε από την Veltins Arena με το υπέρ της 3-2 και απόψε υπερασπίζεται αυτό το σκορ και τα εκτός έδρας γκολ, έχοντας μια άνεση για την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Champions League.

Τη στιγμή που οι «πολίτες» απολαμβάνουν και την κορυφή της Premier League στο +1 από τη Λίβερπουλ, ετοιμάζονται να συμμετέχουν στην κλήρωση της Παρασκευής για τους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, δίχως όμως να έχουν διαθέσιμους τους Ντε Μπρόινε, Μεντί, Μπράβο, Κομπανί, Φερναντίνιο και Οταμέντι, ενώ αμφίβολος είναι ο Στόουνς.

Η Σάλκε, για την οποία φυσικά ο κόουτς της ομάδας, Τεντέσκο, βλέπει τα πράγματα ρεαλιστικά και απλά δήλωσε πως οι «βασιλικοί μπλε» είναι πλέον κάτι παραπάνω από αουτσάιντερ, δεν θα αγωνιστούν οι Καλιγκούρι, Χάριτ, Μασκαρέλ, Σεφ και Ουτ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα