Μπαπέ: «Δεν έχω λόγια, έχασα τον ύπνο μου...»

Μπαπέ: «Δεν έχω λόγια, έχασα τον ύπνο μου...»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαπέ: «Δεν έχω λόγια, έχασα τον ύπνο μου...»

bet365

Ο Κίλιαν Μπαπέ δεν μπορούσε καν να μιλήσει για τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα ευρωπαϊκή αποτυχία της γαλλικής ομάδας... «Θα είμαι σίγουρα στην ομάδα και την επόμενη σεζόν» τόνισε.

Οι Παριζιάνοι, γι' ακόμα μια χρονιά αποτυγχάνουν να κάνουν το κάτι παραπάνω στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αφού, παρά το γεγονός πως είχαν την πρόκριση στα χέρια τους μετά και το 2-0 στο πρώτο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για τους «16» του Champions League, ηττήθηκαν 3-1 στον επαναληπτικό.

Μιλώντας στο Telefoot και κληθείς να σχολιάσει το τρομερό παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης, ο Μπαπέ ανέφερε ότι: «Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να πω... Είμαι σοκαρισμένος ακόμα και τώρα... Δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ και νομίζω πως όλοι οι συμπαίκτες μου είναι στην ίδια κατάσταση... Το γήπεδο ήταν γεμάτο, ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει και να πανηγυρίσουμε κι εμείς χαλάσαμε το πάρτι...

Υπάρχει κόσμος που μας αμφισβητεί, αλλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω στο πρότζεκτ του συλλόγου και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε κάτι πολύ καλό για το κλαμπ και τον κόσμο. Θα είμαι σίγουρα στην Παρί και την επόμενη σεζόν».​»!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα