Κρίσιμη μέρα για την ΑΕΚ στην ακρόαση για τα επεισόδια με τον Άγιαξ

Δημήτρης Βέργος
Κρίσιμη μέρα για την ΑΕΚ στην ακρόαση για τα επεισόδια με τον Άγιαξ

bet365

Σήμερα θα λάβει χώρα η ακρόαση της ΑΕΚ στη Νιόν ενώπιον της UEFA για τα επεισόδια που έγιναν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Η ώρα της ακρόασης της ΑΕΚ για τα επεισόδια του αγώνα με τον Άγιαξ έφτασε. Σήμερα το πρωί οι κιτρινόμαυροι θα παραστούν στην ακρόαση στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, με την αισιοδοξία πως θα αποφύγουν τα χειρότερα. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση την οποία ο σύλλογος από την πρώτη στιγμή την αντιμετώπισε με μεγάλη σοβαρότητα, ετοιμάζοντας με προσοχή την υπερασπιστική του γραμμή.

Οι Μηνάς Λυσάνδρου και Αγγελική Αρκάδη βρίσκονται από χθες στην Ελβετία και θα είναι αυτοί που θα δώσουν το «παρών» στην εκδίκαση, η οποία επί της ουσίας έχει ολοκληρωθεί με τα υπομνήματα και τα έγγραφα που έχουν κατατεθεί και την έρευνα που έχει ήδη γίνει από την πλευρά της UEFA.

Όπως είναι γνωστό, εκτίμηση για την τιμωρία της ΑΕΚ δεν μπορεί να γίνει από τη στιγμή που το κατηγορητήριο που υπάρχει δεν παραπέμπει σε αντίστοιχες ποινές. Στον πειθαρχικό κώδικα της UEFA υπάρχει όλο το εύρος των αξιόποινων πράξεων και των ποινών που μπορούν να επιβληθούν. Δεδομένα πάντως, αυτό που επιδιώκει να αποφύγει η ΑΕΚ είναι ένας ευρωπαϊκός αποκλεισμός, μια ποινή που θα είναι το χειρότερο σενάριο για την Ένωση.

Η ανακοίνωση της απόφασης για την τιμωρία της ΑΕΚ μετά την προφορική ακρόασή της δεν θα αργήσει ιδιαίτερα. Άλλωστε, όπως είπαμε, η έρευνα της υπόθεσης στον μεγαλύτερό της βαθμό έχει ολοκληρωθεί. Έτσι υπάρχει η πιθανότητα η απόφαση να βγει ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες, είτε την επόμενη μέρα. Σε κάθε περίπτωση αυτή αναμένεται με τεράστια ανυπομονησία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα