Πρώτα παραδέχθηκε την εσκεμμένη κάρτα κι έπειτα... τα μπάλωσε ο Ράμος!

Πρώτα παραδέχθηκε την εσκεμμένη κάρτα κι έπειτα... τα μπάλωσε ο Ράμος!

Κώστας Ζάλιαρης
Πρώτα παραδέχθηκε την εσκεμμένη κάρτα κι έπειτα... τα μπάλωσε ο Ράμος!

bet365

Αν και αρχικά έδειξε να παραδέχεται πως εσκεμμένα πήρε κίτρινη κάρτα για να ξεκουραστεί στον επαναληπτικό με τον Άγιαξ, ο Σέρχιο Ράμος προσπάθησε να τα μπαλώσει, από τη στιγμή που υπάρχει κίνδυνος να τιμωρηθεί από την UEFA.

Λάτσιο - Σεβίλλη με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από το Άμστερνταμ με το υπέρ της 2-1 στο πρώτο ματς των «16» του Champions League και ο Ράμος πήρε κίτρινη κάρτα στο 89ο λεπτό με το σκεπτικό πως η υπόθεση της πρόκρισης είναι τελειωμένη και υπάρχει η ευκαιρία για τον αρχηγό να πάρει ανάσες...

«Θα είναι ψέμματα αν σας πω ότι δεν επιδίωξα την κάρτα. Όχι γιατί υποτιμώ τον Άγιαξ ή γιατί θεωρώ πως έχουμε ήδη προκριθεί, αλλά ήθελα να ξεκουραστώ και ξέρω πως ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα και τους συμπαίκτες μου στη ρεβάνς» είπε αρχικά ο Σέρχιο Ράμος, που λίγο αργότερα μέσω social media και έχοντας ενημερωθεί πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι πιθανό να τον τιμωρήσει, έγραψε:

«Σε ένα ματς υπάρχει ένταση, πολλά συναισθήματα, υψηλοί σφυγμοί και αποφάσεις λαμβάνονται στο δευτερόλεπτο. Το καλύτερο πράγμα είναι το αποτέλεσμα που πήραμε, το χειρότερο πως δεν μπορέσω να στηρίξω τους συμπαίκτες μου στο δεύτερο ματς. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι πονάει πολύ που πήρα την κάρτα και σε καμία περίπτωση δεν την πήρα επίτηδες...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα