Τούχελ: «Ετοιμοι να πολεμήσουμε...»

Gazzetta team
Τούχελ: «Ετοιμοι να πολεμήσουμε...»

bet365

Η Παρί θα παρουσιαστεί στο Ολντ Τράφορντ χωρίς Νεϊμάρ, Καβάνι, όμως ο Τούχελ αισιοδοξεί πως θα δει την ομάδα του να τα δίνει όλα για το βήμα πρόκρισης.

«Έχουμε την ταυτότητα του παιχνιδιού μας και δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε. Δεν νομίζω ότι είναι η στιγμή. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε επιθετικά, είναι το DNA μας. Κόντρα στη Γιουνάιτεντ θα παίξουμε πολύ χαμηλά, γιατί μπροστά θα έχουμε μια πολύ επιθετική ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, να παίξουμε σαν ομάδα και να πολεμήσουμε» τόνισε ο Τούχελ, παρά το γεγονός πως θα απουσιάζει από την ομάδα ο Νείμάρ και ο Καβάνι. Ο Γερμανός τεχνικός απάντησε και στο αν έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί με την έλευση του Σόλκσιερ και τις απουσίες της Παρί «Η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική, αυτό είναι σίγουρο. Η Μάντσεστερ παίζει με πολλή εμπιστοσύνη και σκοράρει πολλά γκολ. Είναι σε μια εντυπωσιακή κατάσταση, αυτό το ραντεβού έχει πολλά να δώσει Για εμάς θα είναι μια κορυφαία πρόκληση να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα γεμάτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση» κατέληξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα