Ντι Φραντσέσκο: «Μαχητική και ξέρει τι θέλει η Πόρτο»

Ντι Φραντσέσκο: «Μαχητική και ξέρει τι θέλει η Πόρτο»

Γιώργος Κοντογεώργης
Ντι Φραντσέσκο: «Μαχητική και ξέρει τι θέλει η Πόρτο»

bet365

Ο προπονητής της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, είπε τα καλύτερα για την Πόρτο τονίζοντας ότι είναι σκληρή και αποφασιστική ομάδα. «Προπονήθηκε κανονικά ο Μανωλάς».

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ρόμα και Πόρτο παίζουν το πρώτο σκέλος της μεταξύ τους κόντρας για τη φάση των «16» του Champions League στο Olimpico της Ρώμης και ο allenatore των Giallorossi μίλησε μια μέρα πριν το ματς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. «Είναι μια ευκαιρία για εμάς να παίξουμε έναν καλό αγώνα και να επαναφέρουμε στην ομάδα τον ενθουσιασμό» είπε ο προπονητής που πέρυσι οδήγησε την Ρόμα στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

«Εχουν μείνει μόλις δύο ιταλικές ομάδες, οπότε πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι. Δεν έχει σημασία που η Πόρτο θα παίξει χωρίς τους Μαρεγκά και Κορόνα, έχουν εξαιρετικές εναλλακτικές όπως είναι οι Τικίνιο και Οτάνιο. Πέρα από τους παίκτες, η Πόρτο είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν τις περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League. Αυτό σημαίνει ότι ξέρουν τι θέλουν στους αγώνες» πρόσθεσε ο Ιταλός και συνέχισε.

«Οι τραυματισμοί; Ο Μανωλάς προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ολσεν είναι αμφίβολος, ο Σικ θα είναι εκτός εξαιτίας μυικού προβλήματος. Περότι και Ουντέρ μπορεί να είναι έτοιμοι κόντρα στην Μπολόνια, για τον Ν' Ζονζί δεν έχω αποφασίσει αν θα τον βάλω δίπλα στον Ντε Ρόσι ή αν θα τον αφήσω εκτός. Τους θεωρώ και τους δύο βασικούς. Ο Ντανιέλε προπονήθηκε με την ομάδα χθες και αν δώσει θετικά σημάδια, θα παίξει σίγουρα».

Ο Ντι Φραντσέσκο μίλησε για τον προπονητή της Ρόμα, Σέρτζιο Κονσεϊσάο. «Κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει δώσει στην ομάδα μια ταυτότητα». Και κατέληξε. «Ο Τζανιόλο μπορεί να παίξει κεντρικά αλλά και στις δύο θέσεις στα πλάγια. Δεν μπορώ να σας δώσω την 11άδα μου, όμως υπάρχουν επίσης οι Κλάιφερτ και Φλορέντσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα