Μάνταλος: «Να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα»

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος από το Ελευθέριος Βενιζέλος τόνισε πως η ΑΕΚ έχει κίνητρο ενόψει του αγώνα στη Λισαβόνα με την Μπενφίκα.

Μπαρτσελόνα – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, πριν η αποστολή αναχωρήσει για τη Λισαβόνα, μίλησε για το ματς με την Μπενφίκα, τονίζοντας πως στην ομάδα υπάρχει στενοχώρια για τους μηδέν βαθμούς και επισημαίνοντας ότι για αυτόν ακριβώς τον λόγο το αποτέλεσμα μέσα στο Ντα Λουζ απέναντι στην Μπενφίκα είναι σημαντικό.

«Σε όλη την ομάδα υπάρχει μια στενοχώρια, ένα παράπονο, ότι είμαστε στο τελευταίο ματς και στους μηδέν βαθμούς. Θέλουμε να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα πέρασε δύσκολα το Νοέμβριο, στα δύο τελευταία ματς είχαμε νίκες σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Πλέον χρειαζόμαστε νίκες, όχι τόσο το καλό ποδόσφαιρο, αλλά βαθμούς και νίκες, που φέρνουν αυτοπεποίθηση και ηρεμία, στοιχεία που είχαμε χάσει. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βρει το κίνητρο από μόνος του. Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση παίζουμε και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε», ανέφερε ο Μάνταλος.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα