Αναχώρησε για Λισαβόνα η ΑΕΚ (pics & vid)

Αναχώρησε για Λισαβόνα η ΑΕΚ (pics & vid)

Γιώργος Τσακίρης
Αναχώρησε για Λισαβόνα η ΑΕΚ (pics & vid)

bet365

Η αποστολή της ΑΕΚ «πέταξε» στις 11:30 για τη Λισαβόνα ενόψει της αναμέτρησης με την Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Μπαρτσελόνα – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Βαθμό ή βαθμούς θέλει η ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική στο Ντα Λουζ απέναντι στην Μπενφίκα προκειμένου να μην κάνει αρνητικό ρεκόρ στον όμιλο του Champions League.

Με αυτόν τον στόχο αναχώρησε στις 11:30 η ΑΕΚ για Λισαβόνα, με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν στις 10:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Απόψε στις 22:00 η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο Ντα Λουζ, ενώ μισή ώρα νωρίτερα Μαρίνος Ουζουνίδης και Λούκας Μπογέ θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα.

Στην αποστολή για Λισαβόνα βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

Θυμίζουμε πως μαζί με την κιτρινόμαυρη αποστολή ταξιδεύουν και οι Αντρέ Σιμόες και Έλντερ Λόπες, ο πρώτος για τις τελικές συζητήσεις της μεταγραφής του στην Αλ Ουάχντα και ο δεύτερος για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα